Nicolae Croitoru, după startul cu dreptul al Chindiei: „Pentru noi este o cursă contra cronometru”

Marius ANGHEL 25 Feb. 2018, 14:19 Campionat

Chindia Târgoviște și-a consolidat locul 3 cu succesul in extremis, scor 2-1, obținut, sâmbătă, pe terenul lui ASU Politehnica. Deocamdată, antrenorul Nicolae Croitoru nu face prea multe etape până în luna iunie, când se va trage linie. Totuși, tehnicianul Chindiei vrea succese în fiecare meci.

Croitoru a recunoscut că s-a temut de meciul de la Timișoara. „A fost un joc dificil, ne așteptam la acest lucru. Era prima etapă. La fel ca orice primă etapă, emoții. Întâlneam și una dintre cele mai bune echipe din serie. Clasamentul, de asemenea, creștea gradul de dificultate al jocului, pentru că în cazul în care Timișoara câștiga astăzi, se apropia la trei puncte, iar noi, la rândul nostru, ne depărtam de cele din față. Însă ne bucurăm că am reușit să câștigăm. După ce am fost conduși cu 1-0 nu am renunțat și am reușit să întoarcem rezultatul final. În momentul în care una dintre echipe este în inferioritate, se poate crea un anumit dezechilibru. Eu cred că noi am reușit să creăm acest dezechilibru. Am împins jocul către poarta adversă și am reușit să facem diferența. Am renunțat la un fundaș central, am venit cu două schimbări ofensive. Am reușit să câștigăm și ei au contribuit la ambele goluri”, a declarat antrenorul Chindiei.

Speră la pași greșiți ai Dunării și Hermannstadtului

Antrenorul Chindiei speră ca ocupantele primelor două locuri să se încurce. „Noi suntem preocupați să tratăm cu foarte mare seriozitate fiecare meci. Practic, este o cursă contra cronometru, sunt 15 etape, cu Olimpia și Târgu Mureș retrase. Ne-am dori ca toate cele 15 etape să le câștigăm și apoi vom vede ce o fi. Nu știu dacă vom reuși, dar suntem gata să încercăm, să abordăm fiecare joc la victorie. Nu există relaxare. Eu cred că și Afumațiul are o echipă bună. Și Poli are o echipă bună și poate să revină. E un campionat dificil, echipele sunt echilibrate. Sper ca așa să fie, pentru că și cele din față se pot încurca”, a precizat Croitoru.

După 22 de etape, Chindia are 45 de puncte și, momentan, până la derby-ul dintre Dunărea și Hermannstadt, programat astăzi, de la ora 15:00, diferența față de primele clasate e de doar patru, respectiv trei puncte. În etapa următoare, Chindia joacă pe teren propriu cu Știința Miroslava.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Sebastian TĂ‚TARU și Emanuel Titus ILIEȘI (Mediafax Foto)

Marius ANGHEL 25 Feb. 2018, 14:19 Campionat
Pe aceeași temă