Nichita pune piciorul în prag!

28 Sep. 2011, 09:39 Campionat
Nichita pune** piciorul în prag!

Eșecul de la Brăila a tulburat din nou apele în Copou. Sătul de rezultatele proaste ale echipei, primarul Iașiului, Gheorghe Nichita, a pus piciorul în prag. Edilul-șef al i-a băgat în ședință pe șefii clubului CSMS și i-a amenințat pe jucătorii lui Ionuț Popa că vor avea prime mai mici, la nivelul celorlalte formații din seria I a ligii secunde.

„Nu mai vreau să finanțăm antrenamentele jucătorilor. Vrem să finanțăm rezultatele de promovare în Liga I. Faptul că unii jucători au înțeles că trebuie să fie plătiți doar pentru că joacă la Iași, mie nu îmi mai convine. Când tu te bați cu Tulcea la promovare și ei nu au același buget, cu Viitorul Constanța, te bați cu Brăila și iei bătaie de la ultimul loc, trebuie să ai prime la nivelul lor. Vreau să pun capăt acestui gen, jucătorii nu vor mai lua prime mari fără să merite acest lucru. Nu mai putem exagera cu finanțarea sau cu primele de joc”, a amenințat primarul Gheorghe Nichita.

Antrenorul Ionuț Popa nu a scăpat nici el de „săgețile” primarului. „Antrenorul Ionuț Popa trebuie să facă o echipă competitivă. La început am discutat că nu era nevoie de mulți jucători, iar acum mi se spune că nu mai sunt buni, că nu au pregătire. Dar ce pregătire au ceilalți? Oare ce loturi au celelate echipe?. Eu cred că trebuie să schimbăm un pic mentalitatea la nivelul vestiarului, unii jucători trebuie să înțeleagă că trebuie să joace pentru Iași, iar dacă nu iubesc Iașiul trebuie să iubească contractul pe care îl au, pentru asta au venit”, a adăugat Nichita.

Pentru o victorie pe teren propriu, fotbaliștii ieșeni vor încasa suma de 1.000 de lei, iar un succes în deplasare va fi răsplătit cu 1.500 de lei.

articol scris de Narcis Pohoață

28 Sep. 2011, 09:39 Campionat
Pe aceeași temă