Negrean: „UTA s-a adunat greu, dar cu noi va arăta mult mai bine”

Mihai Andries 17 Oct. 2013, 21:00 Campionat
Negrean:** „UTA s-a adunat greu, dar cu noi va arăta mult mai bine

Unul dintre antrenorii Gloriei Bistrița consideră că „Bătrâna Doamnă” a evoluat față de începutul sezonului, iar sâmbătă va încerca să răpună liderul campioantului. „Din câte știu eu, UTA a avut ceva probleme financiare în vară, s-a adunat greu și a plătit tribut unei pregătiri fizice mai puțin bune. Dar, cu trecerea etapelor, echipa s-a pus la punct și e total schimbată. Cu siguranță, cu noi va arăta mai bine. Mai mult, va fi dornică de victorie, mai ales că nu are niciuna în acest campionat. Știm că vom avea parte de un meci greu, dar vrem să câștigăm indiferent de ceea ce ne așteaptă la Arad. Ne propunem să rămânem pe primul loc și după această etapă”, a menționat Sandu Negrean.

Întrebat dacă există o favorită sâmbătă dimineața, fostul atacant a adăugat: „Prin prisma locurilor din clasament, ar fi Bistrița, dar nu vom cădea în capcană. Meciul începe de la 0-0 și știm că va trebui să muncim serios pentru cele trei puncte. Altceva ar trebui sesizat în acest duel, nu neapărat cine e sau nu favorit. UTA, ca și palmares, iar Bistrița, ca și prezență constantă în ultimii 20 de ani în Liga 1, ar fi meritat să se întâlnească în Liga 1. Din păcate, aste e situația, de asta jucăm la matineu în speranța unor vremuri mai bune”, a adăugat Negrean.

Gloria Bistrița va ajunge joi seara în orașul nostru, iar vineri se va antrena pe arena „Motorul”. Țîrcă, Mărginean și – probabil – Curtuiș sunt absențele ardelenilor în confruntarea de pe Mureș.

 

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 17 Oct. 2013, 21:00 Campionat
Pe aceeași temă