Neagu: „Suntem un grup foarte unit, rezultatele nu au cum să nu apară”

Marius ANGHEL 15 Oct. 2012, 14:55 Campionat
Neagu:**

În sistemul cu un singur fotbalist de bandă, Adrian Falub a apelat din nou pe partea stângă la George Neagu. Fostul piteștean a făcut un meci bun mai ales pe faza ofensivă, „alimentându-și” cu destule baloane colegii din atac, dar apărând și la finalizare în două-trei ocazii. La una dintre ele, utistul ar fi putut marca dacă nu era faultat în careu de George Bogdan.

„Am primit o pasă pe culoar de la Hiago și când mă pregăteam șă șutez la poartă de la vreo 8-9 metri ușor lateral stânga un adversar mi-a luat piciorul de sprijin. A fost fault clar, rebuia să primi penalty la acea fază, dar arbitrii ne-am mai dezavantajat și în alte ocazii. De obicei, formațiile cu care jucăm în deplsare primesc 15-20% sprijin din parte arbitrilor, pe când noi, acasă, nu beneficiem nici măcar de acel 5% de care vorbește toată lumea”, este de părere Neagu.

Experimentatul fotbalist a făcut parte dintre arădenii care l-au înconjurat pe „centralul” Bordean, cerându-i socoteală pentru maniera de arbitraj. „Am cedat și noi puțin, am acumulat nervi și frustrare după cele câteva partide în care am fost dezavantajați clar de arbitri. Dar, formăm un grup foarte unit, care va avea forța să revină în campionat. Rezultatele nu au cum să nu apară în următoarele meciuri, chiar sunt convins că din următoarele trei partide putem scoate 9 puncte”, mai spus „textilistul”, care s-a ales și cu o ușoară accidentare la unul dintre brațe: „Am fost călcat pe mână de un advesar în prima repriză și nu-mi mai simt trei degete. Bineînțeles, arbitrii nu au văzut nici de această dată nimic”.

În fine, George Neagu salută intrarea în echipă a lui Cristian Silvășan, fotbalist care a avut trei bune ocazii de a marca la Sînmartin. „Experianța sa contează acolo în față. Ține bine de minge, creează culoare pentru jucătorii din linia a doua și găsește bine spații în careul advers. Ar fi meritat un gol în meciul cu Luceafărul, dar a fost lipsit de șansă, ca – de fapt – toți restul”, a mai afirmat jucătorul de bandă stângă al UTA-ei.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 15 Oct. 2012, 14:55 Campionat
Pe aceeași temă