„Ne putem salva , batem pe Timișoara și Alba”

12 Nov. 2011, 15:20 Campionat

Arieșul a trecut azi cu 1-0 de FC Olt, dar rămâne pe ultimul loc în Seria Vest. Partea pozitivă pentru turdeni este că echipa a ajuns la 5 puncte de un loc neretrogradabil.

„Mă bucură victoria, chiar dacă a fost la limită. Am jucat mai pragmatic. Am lucrat mult în această săptămână să eliminăm greșelile de la meciurile trecute, am jucat și cu o oarecare teamă datorită locului din clasament”, a spus antrenorul George Ciorceri.

Acesta vrea cu orice preț ca echipa sa să mai obțină puncte în ultimele două runde din tur, atunci când vor evolua în deplasare la Timișoara și acasă cu Alba Iulia.

„Ne așteaptă două etape în care vom incerca imposibilul, adică să luăm puncte de la formațiile din fruntea clasamentului. Vrem să batem și să ne menținem în obiectiv, adică salvarea de la retrogradare”, a mai declarat antrenorul „vulturilor”. De menționat că azi a fost zi festivă la Turda, în condițiile în care s-au împlinit fix 50 de ani de când echipa obținea cea mai bună performanță din istorie: câștigarea Cupei României.

Articol scris de Ioan ARION

12 Nov. 2011, 15:20 Campionat
Pe aceeași temă