„Ne-am îngreunat singuri viața”. Cum a comentat antrenorul lui Sepsi meciul câștigat greu în fața Politehnicii

Marius ANGHEL 24 Apr. 2017, 18:50 Campionat

Sepsi OSK a câștigat cu ceva emoții, scor 2-1, meciul de pe teren propriu, din etapa a 30-a, cu ASU Politehnica Timișoara, după ce oaspeții au avut 1-0 la pauză, au irosit alte ocazii mari de gol și au condus până în minutul 70. Răzvan Greu (70) și Dragoș Huiban (75) au întors scorul în cinci minute și i-au adus echipei din Sfântu Gheorghe o victorie care o menține pe locul 2, promovabil direct, la un punct în fața UTA-ei.

În minutele de prelungiri, Daniel Ene (90+1) a irosit o lovitură de pedeapsă, însă Sepsi tot a ieșit câștigătoare.

„A fost un joc reușit, cu toate că nu ne-am creat ocazii, iar greșelile din apărare ne-au costat. Ne-am îngreunat singuri viața. Și în prima repriză am avut câteva oportunități de a marca, dar, din păcate, am ales soluțiile neprielnice. Una peste alta, băieții trebuie felicitați pentru efortul pe care l-au depus. Mai ales oamenii care ne-au ajutat la deszăpezirea terenului. Au făcut un efort extraordinar, ca să putem să jucăm. Sper că putem să le alinăm, chiar dacă meciul nu a fost cel mai plăcut, rezultatul a fost unul pe măsură. Așa putem să le mulțumim și noi că ne-au ajutat și au muncit aici cot la cot”, a declarat antrenorul echipei din Sfântu Gheorghe, Valentin Suciu, la finalul jocului.

După acest succes, Sepsi OSK a acumulat 54 de puncte și a rămas pe locul 2, în timp ce ASU Poli are în continuare 27 de puncte și e pe locul 15. Etapa viitoare, Sepsi joacă joi, de la ora 17:30, la Balotești, iar ASU Poli întâlnește miercuri, de la ora 15:00, liderul Juventus.

Foto: Sepsi OSK facebook

Marius ANGHEL 24 Apr. 2017, 18:50 Campionat
Pe aceeași temă