Napoli a fost antrenor la CSU Craiova doar o noapte, din cauza presiunii suporterilor

Cosmin STAICU, Mihai Andries 12 Mar. 2014, 17:42 Campionat
Napoli a fost antrenor la CSU Craiova** doar o noapte, din cauza presiunii suporterilor

Nicolo Napoli nu a mai ajuns pe banca tehnică a CSU Craiova, din cauză că suporterii echipei nu l-au agreat. Aceștia s-au strâns chiar în miez de noapte pentru a discuta cu oficialii din Bănie, amenințând cu proteste la meciuri dacă va fi instalat italianul.

„Napoli să mai antreneze încă o dată FC Booveni, nu are ce căuta la echipa Craiovei!”

Napoli este disprețuit din cauza atitudinii slugarnice față de Mititelu, care l-a demis de 3 ori până acum, dar de fiecare dată italianul s-a arătat dispus să revină. De asemenea, nici declarațiile dinaintea celor două derby-uri ale Craiovei din acest sezon nu au fost uitate de fanii CSU din Peluza Nord.

Astfel, Nicolo Napoli a fost chiar în postura celui care trebuia să-i fie succesor la FCU Craiova, în urmă cu 10 ani. La sfârșitul lunii martie 2004, Nicolo Napoli era demis de Dinel Staicu, dar înlocuitorul său, Marius Lăcătuș, a fost respins imediat de fanii olteni, care s-au adunat noaptea pentru a-l contesta pe Lăcătuș. În cele din urmă, simbolul Stelei s-a întors în București, iar antrenor în Bănie a fost numit Mircea Rednic.

Favoritul suporterilor din Bănie pentru preluarea CSU Craiova este Petre Grigoraș, apreciat pentru fotbalul spectaculos pe care l-au etalat toate echipele pe care le-a antrenat, dar și pentru caracterul său.

Articol scris de Cosmin STAICU

Cosmin STAICU, Mihai Andries 12 Mar. 2014, 17:42 Campionat
Pe aceeași temă