Nagy: „Pragmatismul a contat foarte mult”

05 Apr. 2012, 11:13 Campionat
Nagy:**

Victoria arădenilor cu FC Bihor, scor 2-0, era necesară pentru a rămâne în cursă pentru locul trei. Imediat după finalul partidei, Roland Nagy s-a declarat mulțumit de rezultat, dar același lucru nu se poate spune și despre joc.

„A fost primul joc oficial după mult timp pe teren propriu. Am arătat că se poate și au fost momente bune, în special în prima repriză. Pragmatismul a contat foarte mult. Am întâlnit o echipă bună, care joacă de mult timp împreună, o echipă care a învins etapa trecută Severinul. Odată cu venirea lui Roti, le-a revenit entuziasmul.

Ca joc, nu suntem unde doresc eu, dar sunt 3 puncte și ne-am atins obiectivul. Vom încerca să creștem de la meci la meci. Am fost pragmatici astăzi. Avem jucători de valoare în echipă, jucători cu experiență și trebuia să se vadă diferența. Asta trebuia să se vadă și la Vâlcea, însă nu a fost să fie și nu am venit cu toate punctele puse în joc.” a declarat antrenorul UTA-ei.

Acesta a spus că în acest retur își dorește mai multe puncte decât spectacol, iar următorul „hop” este Alro Slatina. „Începutul de retur ne obligă să câștigăm orice meci, să luptăm pentru locul trei. La Slatina mergem la victorie.” a încheiat Roland Nagy.

Articol și foto de Sergiu Daniel GIURGIU

05 Apr. 2012, 11:13 Campionat
Pe aceeași temă