Nagy, deranjat de contestatarii din tribună: „Se uită prea ușor ultimii doi ani. Unde am fost și unde am ajuns. Poate unii s-au săturat de mine”

Marius ANGHEL 03 Apr. 2016, 13:56 Campionat

Ceva mai greu decât se anticipa, „Bătrâna Doamnă” și-a luat punctele din meciul cu Unirea Tărlungeni, scor 2-1 în ultimul meci al sezonului regulat, o formație ce a prestat un joc peste locul din clasament (11).

Golurile lui Copil și Curtuiuș din finalul partidei le-au oferit prilejul „alb-roșiilor” să încheie cu 51 sezonul regulat, o „zestre” frumoasă după cum sublinia chiar antrenorul arădenilor la finalul celor 90 de minute cu brașovenii. „Am întâlnit o echipă cu o organizare bună, care a pierdut destule meciuri la limită și a pus probleme multor formații din frunte. Inclusiv noi am scos un punct in extremis pe terenul lor în tur, dar azi ne doream prea mult să terminăm campionatul cu o victorie, după debutul nefericit, în fața Gaz Metanului. Și așa nu mai jucasem demult acasă, poate susținătorii noștri ne-au mai văzut pe viu doar la Pîncota, era important să încheiem bine, cu trei puncte importante și pentru play-off. Una pesta alta, recunosc că a fost un joc destul de încâlcit, vântul și starea terenului și-au pus și ele amprenta, sunt multe lucruri împotriva fotbalului…„, a spus Roland Nagy la finalul confruntării cu teamul lui Bona.

Apoi, antrenorul „Bătrânei Doamne” a ținut să-și felicite jucătorii și asta pentru că: „Am terminat cu o linie de clasament peste așteptări. Zestrea de puncte este una bună, ne-am îndeplinit obiectivul fixat la început de campionat, iar play-offul este un bonus pentru noi și aici mă refer în special la jucătorii tineri”.

VEZI un FOTOREPORTAJ de la meciul UTA – Unirea Tărlungeni

„Alt obiectiv nu văd decât promovarea”

La 0-0, când jocul UTA-ei nu prea funcționa în fața celor de la Unirea Tărlungeni, au fost destui contestatari de la nivelul arenei „Motorul”. Golurile lui Copil și Curtuiuș le-au mai închis gura acestora, dar Roland Nagy nu le-a trecut cu vederea, ca, de altfel, nici părerile dure exprimate uneori în mediul online, venite în special după înfrângerile de la Baia Mare și Târgoviște.

Pe un ton apăsat, antrenorul „alb-roșiilor” a ținut să facă unele precizări în cadrul conferinței de presă din finalul disputei cu brașovenii: „Am reușit să ajungem în play-off, cu un număr important de puncte în ciuda multor cârcotași. Sigur, nu am jucat mereu cum ne-am dorit, dar se uită prea ușor ultimii doi ani. Unde am fost și unde am ajuns. Sunt multe la mijloc, a fost o provocare pentru toată lumea. Întotdeauna am spus că trebuie să îi dai fotbalului totul ca să primești ceva în schimb. Eu asta am încercat să fac, dar poate unii s-au săturat de mine, de fața mea”.

Întrebat dacă își anunță cumva plecarea de la „cârma” UTA-ei, Nagy a adăugat: „Nu m-am gândit la asta, dar în lipsă de răbdare cu această echipă…Oricum, din punctul meu de vedere, alt obiectiv nu văd decât promovarea. Nici ca fotbalist, nici acum nu m-am obișnuit cu puțin. Ne agățăm de orice punct și chiar dacă nu se poate mereu să dăm gol în minutul 1 credem în șansa noastră”.

În timp ce antrenorul UTA-ei spunea toate acestea, din vestiar, se auzea, pe lângă strigăte de bucurie aferente victoriei, dezarmantul refren: „Să vină banii la băieți!”

VEZI PE CE LOC SE SITUEAZĂ‚ UTA ÎN PLAY-OFF ȘI CE PROGRAM ARE

Text și foto: Sport Arad

 
Marius ANGHEL 03 Apr. 2016, 13:56 Campionat
Pe aceeași temă