Munteanu: „O victorie cu Bistrița înseamnă șase puncte”

Mihai Andries 04 Oct. 2013, 04:07 Campionat
Munteanu:**

Managerul general al CSM Râmnicu Vâlcea, Lucian Munteanu a vorbit pe siteul oficial al clubului despre derbyul de sâmbătă, când în Zăvoi vine Gloria Bistrița.

O victorie împotriva Gloriei Bistrița valorează șase puncte, pentru că sigur ardelenii vor intra in play-off, acolo unde ne dorim și noi să ajungem. Bistrița este o echipa bună, cu jucători maturi, iar rezultatele din debutul sezonului confirmă acest lucru. Valoarea unei echipe nu este dată de rezultatul sau evoluția dintr-un meci sau două. Ea este dată de rezultatele cumulate pe o perioadă mai mare de timp și implicit, de atingerea sau nu a obiectivului. În acest context, începutul de campionat a fost unul bun pentru noi și va trebui să ne securizăm poziția actuală și să creștem pe masură ce relațiile de joc se consolidează”  a declarat oficialul CSM-ului.

Lucian Munteanu crede că antrenorul Claudiu Niculescu are la dispoziție un lot mai valoros decât cel din sezonul trecut. „Dacă în sezonul trecut am avut o echipă bună, în acest sezon avem un lot bun. 70% dintre componenții actuali ai lotului au fost și anul trecut și am reusit să ne batem pentru promovarea în Liga 1 până în ultima etapă. Transferurile pe care le-am făcut în aceasta vară trebuie să ne crească valoarea echipei și să contribuie la obținerea unor rezultate pozitive. Argumentele de mai sus mă fac încrezător ca vom avea o evoluție bună sâmbătă și că, la final, putem ieși învingători de pe teren. Publicul vâlcean ne poate ajuta foarte mult în acest demers, mai ales că avem multi jucători tineri în lot și în primul „11″ care au nevoie de încurajare în anumite momente ale jocului. Am vazut în meciurile cu Dinamo București, Universitatea Craiova sau UTA ce mult înseamnă imboldul tribunei din Zăvoi” a mai spus Lucian Munteanu.

Partida CSM Râmnicu Vâlcea – Gloria Bistrița se dispută sâmbătă, pe Stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea. Ambele echipe sunt neînvinse în startul acestui campionat.

Articol scris de Adi GEORGESCU

Mihai Andries 04 Oct. 2013, 04:07 Campionat
Pe aceeași temă