„Moțul”, dezamăgit de echipă la revenirea la Târgu Mureș

Marius ANGHEL 24 Oct. 2013, 00:17 Campionat
„Moțul

După remiza albă obținută de echipa sa în restanța cu FC Olt Slatina din cadrul etapei a VI-a a ligii secunde de fotbal, antrenorul ASA Târgu Mureș, Ioan Ovidiu Sabău s-a declarat nemulțumit de calitatea jocului și de atitudinea jucătorilor săi.

„A fost un joc foarte slab, fără ritm, fără vlagă, fără ocazii. Este clar că nu ajunge să vrei, dacă nu poți și nu ai atitudinea necesară. Este trist cum arată echipa și constat că am mult de lucru. Un asemenea joc este greu de analizat. Nu ne-am creat ocazii, jucătorii nu au atitudine. Dacă Slatina ne-a pus în dificultate, înseamnă că avem mari probleme. La condițiile de aici, ar trebui o altă mentalitate”, au fost concluziile lui Ioan Ovidiu Sabău.

Referitor la faptul că echipa sa a înscris doar de patru ori în șapte etape, dintre care de două ori din penalty și nu s-a descurcat în superioritate numerică mai mult de o repriză, acesta a considerat că avantajul omului în plus a fost mai degrabă un dezavantaj. „Poate dacă evoluam 11 contra 11, era mai ușor. Așa, s-au blocat și noi n-am mai avut culoare. Sunt multe de făcut, dar eu deocamdată nu am altă alegere decât să găsesc soluții și să am răbdare, să găsesc jucătorii care au motivație. Nu am timp să mă gândesc ce va fi în iarnă, trebuie să mă gândesc la ce am de făcut acum. Urmează meciul cu Râmnicu Vâlcea, un adversar care pare mai bun, dar nu înseamnă că meciul va fi mai greu”, a mai spus antrenorul mureșenilor.

Articol și foto de Mihai VEREȘ
 

Marius ANGHEL 24 Oct. 2013, 00:17 Campionat
Pe aceeași temă