Moldovan: „Vreau să ne distanțăm la cinci puncte de FC Clinceni”

Mihai Andries 16 May. 2014, 21:00 Campionat
Moldovan:**

Antrenorul formației FC Rapid, Viorel Moldovan, își dorește o victorie în partida de sâmbătă cu FC Clinceni pentru a se distanța la cinci puncte de gruparea ilfoveană, principala contracandidată la promovarea în Liga I.

„O victorie mâine ne distanțează la cinci puncte în fața acestui adversar. Am unele probleme de lot, dar am mare încredere că vom obține cele trei puncte pentru a ne distanța. Sunt încrezător că vom obține licența de aceea trebuie să facem totul să obținem promovarea din punct de vedere sportiv”, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, Viorel Moldovan.

Suspendat de Comisia de Disciplină a FRF, tehnicianul speră ca absența de pe banca de rezerve să nu fie o problemă pentru jucătorii săi. „Sper să nu fie foarte greu echipei că stau eu în tribună. Am mai stat și altădată. Mai sunt și astfel de scăpări, dar eu consider că am fost judecat corect, am primit două etape și mă conformez. Tribuna e aproape, voi colabora cu secunzii mei și sper să nu fie o problemă pentru jucători. Sper să joace degajați și cu pasiune așa cum o fac de fiecare dată pe Giulești”, a adăugat Viorel Moldovan.

Echipa Rapid întâlnește, sâmbătă, de la ora 16.00, pe teren propriu, formația FC Clinceni, într-o partidă contând pentru etapa a VI-a a play-off-ului Seriei I a Ligii a II-a.

Articol scris de Marius ȚONE

Mihai Andries 16 May. 2014, 21:00 Campionat
Pe aceeași temă