Moldovan: „Teo Crăciunescu e un arbitru slab, a venit chitit să facă jocurile Clinceniului”

Marius ANGHEL 10 May. 2014, 23:48 Campionat

Antrenorul FC Rapid, Viorel Moldovan, a declarat că echipa sa a fost dezavantajată de centralul Teodor Crăciunescu în meciul cu Unirea Slobozia, precizând că acesta este un arbitru slab care a venit „chitit” să facă jocurile adversarului direct în lupta pentru promovare, FC Clinceni.

„Clinceniul s-a apropiat de noi (n.r. – la două puncte). Văd că deja lucrează băieții pentru că azi am avut parte de o manieră de arbitraj execrabilă. Foarte, foarte slab arbitrajul. Centralul a fragmentat foarte mult jocul, nu știu dacă se impunea direct roșu la Drăghia. Teo Crăciunescu e un arbitru slab, slab, slab, nu degeaba stă acolo în Divizia B și abia dacă mai prinde meciuri în prima ligă. Toată viața a fost un arbitru slab și a confirmat asta încă o dată”, a spus Moldovan, sâmbătă, la finalul partidei cu Unirea Slobozia.

„S-a văzut că era pregătit cu cartonașul roșu și pentru Voicu”

El a adăugat că Teodor Crăciunescu și-a bătut joc de munca jucătorilor săi prin prestația din meciul de sâmbătă. „Nu e posibil să vii și să îți bați joc de munca unei echipe, să rupi echilibrul jocului apoi să mă elimini… pentru ce? Normal că protestez când văd că e henț în careu și nu îmi dă penalti. Dar și alții au protestat și nu au mai fost trimiși în tribună. El a venit chitit să facă jocurile advresarului nostru direct (n.r. – FC Clinceni). S-a văzut asta de la o poștă. S-a văzut că era pregătit cu cartonașul roșu și pentru Voicu. Nu credeam, dar văd că încep să își facă loc tot felul de lucruri, văd că încep să își revină băieții”, a menționat tehnicianul.

„Eu numai la cetățeanul yemenit nu m-am uitat”

Viorel Moldovan nu s-a arătat interesat de prezența în tribune a lui Hussein Abdullah Hussein Al Ahmar, fiul unui șeic din Yemen care negociază preluarea FC Rapid. „Nu știu dacă a fost și nici nu mă interesează. Eu numai la cetățeanul yemenit nu m-am uitat. Nu am avut timp să mă uit în tribună, pe mine mă interesa jocul și să revenim pentru a nu pierde acest meci”, a explicat antrenorul.

„Licența nu este o problemă”

Chiar dacă prima instanță a Sistemului Național de licențiere din cadrul FRF a respins dosarul FC Rapid, tehnicianul este convins că gruparea giuleșteană va obține licența la Comisia de Apel. „Licența nu este o problemă. Sunt convins că mergem la apel și vom obține licența. O vom lua pentru că merităm să o luăm”, a precizat el.

Echipa Rapid a încheiat la egalitate, scor 2-2, partida de pe teren propriu cu Unirea Slobozia contând pentru etapa a V-a a play-off-ului Seriei I a Ligii a II-a. Formația condusă de Viorel Moldovan a obținut o remiză în zece jucători după ce fusese condusă cu scorul de 2-0.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)
Foto: Alexandru HOJDA

Marius ANGHEL 10 May. 2014, 23:48 Campionat
Pe aceeași temă