Moldovan: „Suporterii să mă conteste pe mine, nu echipa”

Marius ANGHEL 26 Mar. 2014, 23:30 Campionat

Antrenorul formației Rapid, Viorel Moldovan, a declarat, miercuri, după înfrângerea de pe teren propriu cu Unirea Slobozia, scor 0-1, că suporterii ar trebui să îl conteste pe el pentru eșec, deoarece jucătorii nu au nicio vină.

„Dacă suporterii trebuie să conteste pe cineva, să mă conteste pe mine. Sunt dezamăgit, nu trebuiau să critice echipa, chiar dacă pe de o parte au dreptate, pentru că am pierdut două meciuri la rând acasă. Dar să nu uite că acești băieți au jucat cu burta goală și au realizat lucruri extraordinare. Nu mai vorbesc de toate promisiunile care s-au făcut. Eu sunt mândru de ceea ce au făcut acești băieți, și cred eu că și suporterii trebuie să fie la fel pentru că în ultima perioadă condițiile au fost foarte, foarte grele, a spus Moldovan.

La finalul partidei cu Unirea Slobozia, când echipa era condusă cu 1-0, galeria giuleșteană i-a contestat pe jucători strigându-le ironic „Să vină banii, să vină banii la băieți” și „Rușine, rușine să vă fie”.

Tehnicianul Viorel Moldovan își asumă înfrângerea și afirmă că o posibilă explicație a evoluției slabe poate fi și atenția jucătorilor care este concentrată pe ceea ce se va întâmpla în următoarele zile, decisive în ceea ce privește dosarul de insolvență al clubului și procesul de licențiere.

„Se pare că avem o problemă în ultimul timp, este a doua înfrângere pe teren propriu consecutivă. Nu îmi dau seama de ce. Poate că este și faptul că echipa este concentrată la ceea ce se va întâmpla la 28 și 31 martie. Starea de spirit este destul de alterată. Acum suntem cu moralul la pământ după această înfrângere. Eu ca antrenor îmi asum acest eșec, băieții nu au absolut nicio vină ținând cont de situația actuală. Oricum, pentru ceea ce au făcut ei până acum merită aprecieri”, a precizat Viorel Moldovan.

Echipa Rapid a pierdut, miercuri, cu scorul de 0-1, partida disputată pe teren propriu cu Unirea Slobozia din cadrul etapei a XXII-a a Ligii a II-a.

 

RAPID BUCUREȘTI – UNIREA SLOBOZIA 0-1 (0-0) Al. Iacob ’49 – autogol

Drăghia – Tânc, Ct. Păun, Al. Iacob – Al. Coman, Săndulescu, Cl. Herea, M. Stoica (N. Vasile ”41) – Fl. Călin (M. Martin ”41), D. Niculae (cpt.), Ciolacu (Lukanovic ”56)
Antrenor: Viorel Moldovan

Măstăcan – S. Stan, R. Soare (cpt.), Hristian, C. Toma – Macare, Ivașcă – Ibrian, Bolat (M. Jianu ”76), Oct. Ursu (Patrianca ”86) – E. Nanu (M. Florea ”90+3)
Antrenor: Adrian Mihalcea

 

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)
Foto: Răzvan LUPICĂ‚

Marius ANGHEL 26 Mar. 2014, 23:30 Campionat
Pe aceeași temă