Moldovan: „Cea mai importantă victorie!” Bodea: „Luăm goluri de tot râsul”

29 Oct. 2011, 14:19 Campionat
Moldovan:

Luceafărul Oradea a învins-o astăzi pe Gaz Metan Severin, scor 2-0, în etapa a 11-a. Antrenorul gazdelor, Călin Moldovan, s-a arătat foarte mulțumit de rezultat și de evoluția elevilor săi.

„Este cea mai importantă victorie pentru că seria noastră e una strânsă. Orice victorie este frumoasă, am venit după două victorii, dacă nu câștigam dădeam iar cu piciorul la ceea ce am făcut în ultimele două jocuri. Sunt 3 puncte care ne consolidează poziția în clasament. Am început bine, am dat gol rapid, am speculat spațiile lăsate și ne-am mai creat ocazii de a marca. Mă bucură foarte mult că venim după o serie de trei rezultate pozitive consecutive, fiind îmbucurător și faptul că nu am luat gol în acestea. Am spus mereu că această echipă poate să facă o figură frumoasă. Pentru noi nu există adversar care să ne inspire teamă, atâta timp cât ne facem jocul nostru, pe care îl știm noi, totul este OK” , a spus Moldovan.

„Nu mai știu ce să cred”

Pe de altă parte, Cosmin Bodea, antrenorul severinenilor, este foarte nemulțumit de prestația apărării formației pe care o antrenează. Fost fundaș central, tehnicianul, afirmă că greșelile defensive îl depășesc.

„A fost o victorie clară a gazdelor. Noi persistăm în aceleași greșeli, luăm goluri de tot râsul. Nu e pentru prima dată când facem asemenea cadouri. Luceafărul a jucat pragmatic și bine, a știut ce a vrut și a obținut victoria. Nici nu mai știu ce să cred, în primele cinci etape nu am luat niciun gol, acum nici bine nu începe meciul că luăm gol. Fundașii centrali se îmbiau reciproc care să atace adversarul. Luceafărul este de apreciat că a jucat ce a știut și ne-a surprins de fiecare dată când a avut posibilitatea. Am crezut că putem merge pe două fronturi, campionat și cupă, dar am uitat că ne-am adunat abia în vară, când au venit mulți jucători. De la meciul cu Mioveni s-a cam rupt echipa. În România, postul de antrenor e amenințat oricând. Urmează o perioadă grea” , a declarat Cosmin Bodea.

articol scris de Nicolae Mihalcea și Mihai Cinpoeru

29 Oct. 2011, 14:19 Campionat
Pe aceeași temă