Mititelu anunță că și-a înscris echipa în Liga a II-a!

Mihai Andries 11 Jul. 2013, 15:41 Campionat
Mititelu anunță** că și-a înscris echipa în Liga a II-a!

Siteul oficial al clubului Universitatea Craiova anunță într-un comunicat postat la ora 14:26 că gruparea olteană a depus azi la sediul FRF toate documentele necesare înscrierii în Liga a II-a. Comunicatul respectiv confirmă informația privind găzduirea meciurilor de pe teren propriu la Drobeta Turnu Severin, menționându-se data reunirii oficiale a echipei, dar și cea a primului meci amical.

Iată comunicatul integral postat pe siteul clubului:

Astazi, juristul clubului, Mircea Moise, a depus, in numele UNIVERSITATII CRAIOVA, la Federatia Romana de Fotbal toate documentele necesare in vederea inscrierii echipei in Liga a II-a, sezonul 2013/2014. Meciurile de pe teren propriu ale Universitatii Craiova se vor disputa pe stadionul Municipal Drobeta Turnu Severin.
Reunirea echipei are loc pe 22 iulie, cand va avea loc vizita medicala, urmand ca incepand cu 26 iulie sa demareze prima parte a pregatirii centralizate! Primul joc al UNIVERSITATII CRAIOVA, dupa 2 ani de neparticipare, va avea loc pe 4 august, la Severin.
De asemenea, antrenorul NICOLO NAPOLI incearca, in aceste zile, perfectarea unui meci amical cu o formatie importanta din Serie A, ce ar urma sa se dispute la sfarsitul lunii august.

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Info: Universitatea Craiova

 

Mihai Andries 11 Jul. 2013, 15:41 Campionat
Pe aceeași temă