Mititelu anunță că în 2014 va juca în Bănie, pe „Ion Oblemenco”

Mihai Andries 06 Jan. 2014, 02:09 Campionat
Mititelu anunță că în 2014** va juca în Bănie, pe

Un comunicat postat pe siteul oficial al clubului FC Universitatea Craiova anunță cu surle și trâmbițe că echipa lui Adrian Mititelu va evolua din 2014 pe arena „Ion Oblemenco”, deoarece Primărie nu poate demola stadionul până la finalul ediției actuala de campionat.

Iată comunicatul oficial:

Deoarece în ultima perioadă au apărut fel și fel de informații eronate create cu scopul de a induce în eroare suporterii echipei UNIVERSITATEA CRAIOVA, facem următoarea precizare:

UNIVERSITATEA CRAIOVA în acest retur va evolua pe stadionul «ION OBLEMENCO» din Craiova.

Dreptul de a folosi în exclusivitate baza din cadrul complexului «ION OBLEMENCO» a fost consfințit, irevocabil, prin decizia numărul 23 din 15 octombrie 2013 a Tribunalului Dolj.

Faptul că există intenția, la nivelul municipiului, pentru a se construi o nouă arenă la Craiova, nu afectează dreptul FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA, de a folosi spațiile competiționale și de antrenament din cadrul complexului.

Prin urmare, orice discuții legate de demolarea stadionului «ION OBLEMENCO» nu pot fi luate în considerare decât dupa terminarea competiției Ligii a II-a, respectiv iunie 2014.

În această săptămână va fi depus la grefa Tribunalului Brașov planul de reorganizare al FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA.
După depunerea lui, acesta urmează să fie făcut public în format electronic.

 

Cantonament în Antalya pentru echipa lui Mititelu

Tot pe siteul oficial al clubului din Bănie este anunțat și programul echipei pentru perioada următoare. Astfel, reunirea și vizita medicală vor avea loc pe 20 ianuarie, acestea fiind urmate de un program de pregătire în Craiova de circa 8-10 zile. După aceea, echipa va pleca într-un stagiu de pregătire în Antalya undeva în intervalul 3-5 februarie

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto de Florin CEAUȘU

 

Mihai Andries 06 Jan. 2014, 02:09 Campionat
Pe aceeași temă