Mitic, la un pas de dezertare: „Nu am primit banii de două luni și n-am permis de muncă!”

Mihai Andries 03 Jan. 2014, 01:03 Campionat
Mitic, la un pas de dezertare:**

FC Universitatea Craiova a terminat pe locul patru anul 2103 în seria a II-a din Liga a II-a, dar patronul Adrian Mititelu nu are deloc parte de liniște. Lipsa banilor îi determină pe tot mai mulți jucători să se gândească să părăsească formația lui Mititelu.

Ultimul de pe această listă este fundașul dreapta sârb Milan Mitic (foto, în dreapta), care a declarat recent că nu vrea să se mai întoarcă în România. „Nu știu dacă mă voi întoarce la Craiova. Am băgat memoriu și acum aștept să se judece. Dacă îmi dă Mititelu banii vin. Dacă nu, atunci trebuie să-mi văd de drum. Oricum, nici nu mai am voie să vin la echipă fără să mi facă permis de muncă. Adrian Mititelu nu are aprobat încă planul de reorganizare și atunci, automat, nu am voie să joc„, a spus Mitic pentru Gazeta de Sud.

Totodată, sârbul e supărat pe faptul că Adrian Mititelu l-a tot dus cu vorba în ceea ce privește plata salariilor restante. „Mi-a zis că-mi dă banii până pe 15 septembrie, după aia până pe 11 octombrie, apoi până se termină campionatul, adică turul, și după aia până de Crăciun, dar nu s-a întâmplat nimic. Am vorbit cu antrenorul Nicolo Napoli și i-am spus că dacă nu-mi primesc banii nu mai vin. Am jucat cinci luni gratis și nu mai pot, pentru că am familie și nu e normal așa. Aștept să devin liber și să găsesc altă echipă„, a conchis fundașul sârb.

Articol scris de Daniel REMEȘ
Foto: Florin CEAUȘU

Mihai Andries 03 Jan. 2014, 01:03 Campionat
Pe aceeași temă