Miroslava e pe val înaintea ultimului meci al anului, cel de la Brăila. „Suntem pe un drum bun, plini de încredere și cu gândul numai la victorie”

Marius ANGHEL 06 Dec. 2017, 15:04 Campionat

Neînvinsă în ultimele trei meciuri, printre care a fost victorioasă în precedentele două, Știința Miroslava e pe val în acest final de an. Nou-promovata ieșeană a urcat pe locul 16 după succesul cu 5-0 în fața echipei ASA Târgu Mureș și cu cele 19 puncte acumulate până acum e la egalitate cu celelalte două formații din fața sa: Olimpia Satu Mare, respectiv Metaloglobus București.

În etapa din weekend, a 21-a a sezonului, Știința Miroslava poate scăpa de locul retrogradabil pe care se află în acest moment. Ieșenii se deplasează la Brăila și vor juca, sâmbătă, de la ora 11:00, cu Dacia Unirea, echipă care are cu un punct mai puțin în clasament, 18, și care se situează pe locul 17. E prilejul perfect pentru ambele formații să obțină puncte prețioase împotriva unei contracandidate la retrogradare.

Mijlocașul Științei, Alexandru Agrigoroaei (24 de ani), a prefațat, pentru site-ul echipei sale, partida de sâmbătă împotriva Daciei Unirea. Jucătorul care în acest sezon a evoluat în 11 meciuri pentru Miroslava a vorbit despre rezultate pozitive obținute în ultimele etape, despre cea mai categorică victorie din sezon, dar și despre suporterii trupei din Uricani.

„Am reușit să obținem șapte puncte în ultimele trei meciuri, în compania unor adversari puternici, ceea ce ne bucură foarte tare. Putem considera că suntem pe un drum bun, mai ales prin faptul că venim după două victorii consecutive, opt goluri marcate, reușind totodată să ne păstrăm poarta intactă. În urma acestor rezultate am reușit să părăsim ultima poziție, lucru ce ne motivează să tratăm ultimul meci al anului, plini de încredere și cu gândul numai la victorie. Vom evolua pe terenul celor de la Dacia Unirea Brăila, o echipă puternică, cu state vechi la nivelul ligii secunde. Sunt ferm convins ca vom obține un rezultat pozitiv, în urma căruia să părăsim zona roșie a clasamentului pentru a avea o vacanță cât mai liniștită, urmând ca în ianuarie să ne întoarcem cu bateriile încărcate la antrenamente pentru partea a doua a campionatului. Ținând cont că meciul cu cei de la ASA Târgu Mureș a fost ultimul pe teren propriu, atât eu, cât și colegii mei dorim să le mulțumim suporterilor care ne-au susținut la fiecare meci, indiferent de vreme sau de adversar. Îi așteptăm în număr cât mai mare și în 2018, deoarece avem mare nevoie de susținerea lor în continuare!”, a spus Agrigoroaei.

În cele 20 de etape desfășurate până acum, Știința Miroslava a obținut 5 victorii, 4 egaluri și 11 înfrângeri, golaverajul fiind unul negativ: 24-45. În ultimele trei etape a înregistrat următoarele rezultate: 1-1 cu Luceafărul Oradea (d), 3-0 cu Ripensia Timișoara (a) și 5-0 cu ASA Târgu Mureș (a).

Marius ANGHEL 06 Dec. 2017, 15:04 Campionat
Pe aceeași temă