Mioveniul vrea victorie în ultima etapă!

Mihai Andries 27 Nov. 2012, 10:16 Campionat
Mioveniul vrea victorie în ultima etapă!

CS Mioveni a disputat, la finalul săptămînii trecute, un meci amical cu echipa de județ, DLR Pitești. În partida care s-a jucat pe terenul DLR-ului, galben-verzii au învins cu 3-1, golurile victoriei fiind marcate de Năstăsie (2) și Mazilu. În acest meci, antrenorul Flavius Stoican a folosit tot lotul pe care îl are la dispoziție. CS Mioveni nu a fost programată în campionat în ultimele două etape, urmînd să mai joace sâmbătă în ultima etapă, la FC Maramureș Baia Mare. În locul etapelor oficiale, Mioveniului a disputat două amicale, unul cu Sportul (1-2) și altul cu DLR (3-1).

Înaintea meciului de sîmbătă, Mioveniul ocupă locul 6 în clasa­ment cu doar 14 puncte, la 13 puncte de liderul Corona Bra­șov, și 9 puncte de locul II, ACS Poli Timișoara. De partea cea­lal­tă, FC Maramureș se află pe poziția a 13-a, loc retrograda­bil cu doar 9 puncte adunate în ce­le 11 jocuri avute pînă acum. O victorie ar aduce liniște în tabăra argeșeană, antrenorii și ju­­că­torii urmînd a avea o iarnă fără bătăi prea mari de cap, cu o situ­are cît mai aproape de po­diumul clasa­men­tului.

În ultime­le 5 etape, Ba­ia Ma­re a pierdut de două ori (3-1 la FC Argeș și 1-0 la Timi­șoara), a remizat de două ori, 1-1 cu Tg. Mureș și 1-1 la FC Bihor Oradea, și a cîștigat o dată, 2-1 cu UTA. În schimb, CS Mio­veni în ultimele 5 jo­curi ofi­cia­le, a cîștigat de trei ori, 4-1 cu Măciuca, 1-0 la Lu­ceafărul O­ra­dea și 2-0 cu CSM Rm. Vîl­cea, a remizat o dată, 0-0 cu FCM Tg. Mureș, și a pierdut un meci, 2-0 la FC Argeș.

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 27 Nov. 2012, 10:16 Campionat
Pe aceeași temă