Minerul a cedat primele două puncte acasă

29 Aug. 2009, 16:35 Campionat
Minerul a cedat primele două puncte acasă

Însoțiți de o galerie destul de numeroasă la Lupeni echipa din Târgu Mureș le-a făcut viață grea elevilor lui Gigiu, care au cedat primele două puncte, din acest, tur, pe teren propriu. Partida, una pe contre, a fost destul de agreabilă, cu faze spectaculoase la ambele porți. Ocaziile cel mai mari le-au ratat însă oaspeții, dar de fiecare dată portarul Silviu Ciucă a intervenit salvator.

 

Nici gazdele nu au fost mai prejos și au avut câteva oportunități la poarta lui Ștețca, prin Gego și Omoduemuke, nigerianul fiind unul dintre cei mai aplaudați jucători de pe teren În cele din urmă rezultatul de egalitate a părut să le mulțumească pe ambele echipe care s-au temut una de alta.

 

„Minerii”, cu bagajele în spinare de la un hotel la altul
Cu o zi înainte de meci jucătorii oaspeți s-au cazat la același hotel cu „minerii”. Elevii lui Gigiu au fost nevoiți să-și schimbe „domiciliul” pentru o seară așa că și-au luat bagajele în spate și au luat la picior, doi kilometri, pentru a ajunge la un alt hotel din apropiere, lucru ce nu le-a convenit deloc lupenenilor.

Gigiu i-a cerut scuze lui Pașca
În timpul meciului de la Lupeni au exista la un moment dat câteva replici între jucători și banca tehnică, cei mai certați din teren fiind jucătorii Barbu și David. În minutul 20 al meciului jucătorul de rezervă al Minerului Ionuț Pașca a fost trimis la încălzire, dar tehnicianul Minerului nu l-a mai folosit, „uitându-l” la încălzire.

 

„Îmi cer scuze că te-a trimis așa de vreme la încălzire și nu te-am mai băgat. Ești caracter că de fiecare dată nu ai comentat”, i-a spus Gigiu fostului turdean. Pașca nu a evoluat în niciun meci oficial în campionat, cu excepția celui din Cupa României .

 

Articol scris de: Loredana Juglea

 

29 Aug. 2009, 16:35 Campionat
Pe aceeași temă