„Minerii” au produs o nouă surpriză: 2-0 cu Bistrița!

Marius ANGHEL 23 Nov. 2013, 23:59 Campionat

Echipa bistrițeană a pierdut sâmbătă pe terenul ultimei clasate Minerul Motru, în etapa a 13-a a ligii secunde, și a coborât un loc în clasament, de pe 2 pe 3, sub CS Universitatea Craiova și CSM Râmnicu Vâlcea. Următoarea adversară a Gloriei, în 30 noiembrie, la Bistrița, este FC Olt Slatina.

Nalați a trimis puțin peste poartă din lovitură liberă de la 20 de metri, dar cei care au deschis scorul au fost gorjenii, în prelungirile primei reprize (45+2) când Stanciu a centrat de pe partea stângă iar Adrian Răduca a șutat din 12 metri la colțul lung, stabilind scorul la pauză: 1-0. Nalați putea aduce egalarea în minutul 50, însă a trimis în transversală, iar opt minute mai târziu, Curtuiuș, scăpat singur cu portarul, a tras pe lângă poartă din opt metri. Minerul a mărit avantajul în minutul 70 prin Bogdan Chirea (reluare din careul mic după o centrare respinsă de Albuț în față), răsturnând calculele hârtiei și provocând a patra înfrângere a Gloriei în acest sezon. Gazdele, care au produs surpriza etapei, au jucat cu un om mai puțin în ultimele zece minute, Stanciu fiind eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. Punctele pierdute de echipa bistrițeană în partida cu „lanterna roșie” nu vor conta însă în calculele play-off-ului.

Cu 23 de puncte, Gloria a căzut pe poziția a 3-a în clasament, în față fiind CS Universitatea Craiova (locul 1, 25 de puncte) și CSM Râmnicu Vâlcea (locul 2, 24 de puncte).

MINERUL MOTRU
GLORIA BISTRIȚA
2-0

Răduca ”45+2, Chirea ”70

D. Popescu – Trașcă, A. Dicu (cpt.), Nueleanu (Unguru ”13), C. Laurențiu – Speroni, V. Rada, N. Stanciu, Răduca – Trifu (A. Ștefan ”85), Stoenac (Chirea ”54)
Antrenor: Gabriel Zahiu
Eliminat: N. Stanciu ”80 (două galbene)

Albuț (cpt.) – Țârcă, Chibulcutean, Fizeșan, Polgar – Budăcan (M. Stancu ”65), Nalați (C. Roșu ”65), Feher, M. Chițu – Brumă, D. Negruț (Curtuiuș”49)
Antrenor: Sandu Negrean

Sursa: Timp Online

Marius ANGHEL 23 Nov. 2013, 23:59 Campionat
Pe aceeași temă