Mihalachi nu este îngrijorat: „Capul sus, aceste puncte le vom recupera în deplasare”

Andrei Birta, Marius ANGHEL 14 Sep. 2014, 15:49 Campionat
Mihalachi nu este îngrijorat:**

Înfrângerea de pe teren propriu în fața echipei SC Bacău, scor 0-2, nu-l îngrijorează pe Victor Mihalachi, finanțatorul clubului FCM Dorohoi (foto, alături de Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi). Eșecul din cea de-a treia etapă a Ligii 2 l-a făcut pe oficialul echipei botoșănene să recunoască valoarea actuală a lotului de care beneficiază antrenorul Vespazian Colban.

Mihalachi nu reproșează nimănui din cadrul echipei obținerea acestui rezultat și îi încurajează pe jucători, spunându-le că pot recupera punctele pierdute pe teren propriu din deplasări.

„Am pierdut, asta este, am pierdut o bătălie, nu războiul. Mergem înainte, este o construcție care va fi durabilă, va fi puternică și așa după cum se vede Primăria și Consiliul Local Dorohoi ne susține, sunt alături de noi. A fost un spectacol, capul sus, fruntea sus și aceste puncte le vom recupera în deplasare. Vasile Prisacă a scăpat un gol din vina lui, dar a apărat foarte bine încă trei, patru ocazii. Eu nu reproșez nimic la nimeni pentru că nu am ce să reproșez”, a declarat, pentru Dorohoi News, Victor Mihalachi.

După trei etape disputate în Liga 2, FCM Dorohoi ocupă ultimul loc în clasamentul Seriei I, însă un singur punct au și ACS Berceni și CS Balotești.

Foto: Andrei BIRTA

Andrei Birta, Marius ANGHEL 14 Sep. 2014, 15:49 Campionat
Pe aceeași temă