Mihalachi: „Dacă retrogradăm, o luăm de la capăt și promovăm iar”

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 23 Nov. 2014, 10:05 Campionat
Mihalachi:**

A devenit un obicei ca tehnicienii echipelor care pierd la Bacău să se supere și să refuze participarea la conferințele de presă. După buzoianul Viorel Ion, a fost rândul lui Vespazian Colban să dea cu flit reprezentanților presei. Mai cooperant s-a arătat a fi, însă, patronul oaspeților, Victor Mihalachi, care a vorbit atât despre meci, cât și despre viitorul propriei echipe.

Referitor la partida pierdută cu SC Bacău, patronul lui FCM Dorohoi a spus: „Echipa noastră mi-a plăcut, a jucat destul de bine, despre Bacău nu cunosc, știu doar că au câștigat în tur la Dorohoi. Cred că nivelul ambelor echipe nu este de Divizia B, ci undeva înspre Liga a III-a, sau cel puțin așa am văzut eu. Eu nu sunt om de fotbal, eu doar investesc”.

În ce privește viitorul celor de la FCM Dorohoi, Victor Mihalachi a spus: „Vom vedea ce va fi la iarnă, dar cert este că nu vom aduce jucători în vârstă și cu salarii mari. Vom căuta tineri fotbaliști din județele din zona Moldovei. Să sperăm că, așa cum se spune de la federație, n-o să retrogradeze nimeni, dar, dacă vom retrograda, nu va fi nicio tragedie. Vom construi în continuare, vom face o echipă puternică de Liga a III-a și vom ataca din nou promovarea, fiindcă avem un proiect pe termen lung la Dorohoi”.

După desfășurarea etapei 14 a Ligii 2, FCM Dorohoi ocupă locul 12, ultimul, din Seria I și are 9 puncte, cu unul mai puțin față de următoarea clasată, CS Balotești.

Articol și foto de Horia ALEXOAE

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 23 Nov. 2014, 10:05 Campionat
Pe aceeași temă