Mihai Stoica: „Sunt mulțumit de rezultat, nu și de joc”

30 Aug. 2009, 18:44 Campionat
Mihai Stoica:**

Antrenorul Snagovului, Mihai Stoica a declarat după victoria pe care echipa sa a obținut-o pe teren propriu, scor 2-0, împotriva Săgeatei Stejaru că rezultatul este unul mulțumitor, însă mai este de muncă la pregătirea fizică a jucătorilor. Tehnicianul crede ar fi reușit să se impună mai lejer dacă nu ar fi jucat prelungiri în meciul de Cupă cu Steaua II.
 

”Sunt mulțumit de rezultat, dar nu și de jocul băieților. Nu am reușit să ne impunem așa cum aș fi dorit, asta și pentru că miercuri am jucat în Cupă. S-a simțit în teren că eram mult mai obosiți, meciul din Ghencea solicitându-i 120 de minute pe jucători. Cu toate că nu am avut o evoluție bună, am concretizat puținele faze de poartă și am reușit să marcăm de două ori. Cele trei puncte sunt foarte importante pentru noi. În meciul viitor ne vom prezenta altfel și vrem să obținem o nouă victorie.”

 

De partea cealaltă, tehnicianul tulcenilor crede că rezultatul a fost nedrept și că nu au fost cu nimic mai prejos decât echipa gazdă.
 

”Din păcate, în meciul cu Snagovul, nu am reușit să ne concentrăm cum trebuie și să obținem prima noastră victorie în Liga a II-a. Pot spune că am controlat meciul de la un capăt la altul, însă degeaba pentru că nu am marcat. Erorile individuale ale jucătorilor mei au contat foarte mult la rezultatul final. Al doilea gol l-am luat după ce Olteanu a scăpat mingea, iar faza de la primul a fost o eroare gravă a arbitrului. Nu cred că am fi primit gol dacă nu s-ar fi dictat corner în loc de aut. În atac nu putem să concretizăm ocaziile pe care ni le creem și ratăm foarte mult.”, a declarat la finalul meciului Aurel Șunda.
 

Articol scris de Marius Anghel
 

30 Aug. 2009, 18:44 Campionat
Pe aceeași temă