Mihai Ionescu pune accentul pe tactică

01 Mar. 2009, 13:43 Campionat
Mihai Ionescu pune accentul pe tactică

Imediat după succesul din prima etapă, scor 3-0 contra Luceafărului Lotus Băile Felix, antrenorul Ceahlăului Mihai Ionescu spune că partida din urmatoarea etapă contra Dunării Galați va fi una extrem de dificilă. Tehnicianul pietrenilor a declarat că în săptămâna premergătoare meciului va pune accentul pe organizarea jocului.

 

"Suntem mulțumiți că am reușit să câștigăm la scor meciul din prima etapă, pe care noi singuri ni l-am făcut greu în prima repriză. Am ratat mult. În repriza a doua am desfăcut jocul pe extreme și am creat spații largi de acțiune în apărarea adversă, care a cedat. Din păcate, l-am pierdut pe Ionuț  Mihai, care a luat cartonaș roșu în minutul 88. Dacă l-a dat arbitrul, înseamnă că a fost. Nu avea voie să greșească și să-și lovească adversarul în săritură la cap. A comis o greșeală pentru care are doar o singură scuză: tinerețea", a declarat Mihai Ionescu, care a încercat să pună accent pe "partea plină a paharului": "Din fericire pentru noi, Eugen Cebotaru va reveni în teren la meciul din etapa viitoare, întrucât i-a expirat suspendarea. Sâmbăta viitoare ne așteaptă un joc extrem, extrem, extrem de dificil cu Dunărea Galați. Toată săptămâna vom pune accent pe organizarea jocului, deoarece va fi foarte important acest aspect".

 

Pe lângă mijlocașul Cebotaru, care va fi apt de joc sâmbăta viitoare la Galați, nemțenii încearcă să-l recupereze și pe portarul George Savu. Acesta a primit o veste bună din partea medicului echipei naționale, Pompiliu Popescu: nu se va opera la genunchi și va putea intra în programul de pregătire al echipei. Cu o săptămână înainte de începerea campionatului, George Savu s-a accidentat la un antrenament și, inițial, s-a crezut că va trebui să se opereze de menisc.
 

01 Mar. 2009, 13:43 Campionat
Pe aceeași temă