Mihai Căpățînă, la al 25-lea meci în Liga 2: „Am prins curaj, încerc să dau totul pentru echipă”

Marius ANGHEL 01 Dec. 2014, 19:45 Campionat
Mihai Căpățînă, la al 25-lea meci în Liga 2:**

Mijlocașul de 19 ani, Mihai Căpățînă, a înregistrat meciul cu numărul 25 în confruntarea din deplasare cu Fortuna Poiana Câmpina. Tânărul jucător al grupării FC Olt, provenit de la centrul de juniori al clubului, spune că orice joc în tricoul echipei slătinene este la fel de important.
 
„Am prins curaj, încerc să dau totul pentru echipă, să mulțumesc antrenorul, să mă mulțumesc pe mine. Orice meci este important, nu neapărat acesta, pentru că a fost cu numărul 25. Am făcut un joc bun, am avut multe ocazii, mai ales în prima repriză. De asemenea, până în minutul 60 am dominat, după aceea ne-am retras puțin, cred că până la urmă este echitabil rezultatul”, a declarat mijlocașul celor de la FC Olt.
 
„Sunt sigur că ne vom pregăti la fel de bine, pentru a obține victoria cu Pâncota”
 
Slătinenii speră să continue parcursul bun, în ultimul meci din an, când vor primi vizita echipei Șoimii Pâncota. O victorie le-ar putea asigura un loc de play-off.
 
„Sunt sigur că ne vom pregăti la fel de bine, pentru a obține victoria cu Pâncota. Avem un lot valoros, avem mari șanse să ne îndeplinim obiectivul, accederea în play-off. Dacă vom aborda jocul de sâmbătă ca pe cel de la Câmpina nu cred că vom avea probleme în a obține cele trei puncte”, a mai spus Căpățînă.
 
Tânărul jucător al celor de la FC Olt Slatina, Mihai Căpățînă, a debutat în Liga a II-a în sezonul trecut, în confruntarea de pe Stadionul „Municipal”, din Drobeta Turnu Severin, cu echipa patronată de Adrian Mititelu, FC Universitatea Craiova.

Sursa: Gazeta nouă
Foto: FB Fortuna

Marius ANGHEL 01 Dec. 2014, 19:45 Campionat
Pe aceeași temă