Dinamo transferă de la FC Brașov. Revelația primei părți de campionat e dorit cu insistență de Mircea Rednic și semnează astăzi

Dinamo transferă de la FC Brașov.** Revelația primei părți de campionat e dorit cu insistență de Mircea Rednic și semnează astăzi

FC Brașov continuă să fie unul dintre cluburile din România care furnizează tineri jucători pentru granzi. După ce anul trecut i-a cedat pe Rareș Enceanu și Vlad Mihalcea către Steaua, începutul lui 2016 ar putea aduce transferul unui alt „stegar” către unul dintre cele mai bune echipe din țara noastră. Vlad Olteanu (19 ani) e la un pas să semneze cu Dinamo, acolo unde este dorit cu insistență de Mircea Rednic.

Noul puști minune al lui FC Brașov a fost urmărit în mai multe rânduri în campionat de cei din staff-ul tehnic al lui Dinamo, iar Mircea Rednic a rămas impresionat de calitățile mijlocașului, astfel că tratativele s-au intensificat în ultimele săptămâni. Potrivit Monitorul Expres, conducătorii celor două cluburi au ajuns la un acord pentru împrumutul până în vară în „Groapă” al lui Olteanu, iar dacă va convinge, atunci va fi transferat definitiv.

Vlad Olteanu nu se va prezenta la reunirea lui FC Brașov de astăzi, ci este, în acest moment, în drum către București pentru a semna contractul cu Dinamo.

„Sunt mai mulți jucători tineri care ne interesează din Liga a 2-a. Noi avem un departament de scouting, iar în urma recomandărilor pe care le primesc, eu țin să-i văd la lucru pe jucătorii vizați. La meciul de la Brașov am fost pentru a vedea jucători tineri de la ambele echipe. Căucă și Olteanu de la FC Brașov sunt doi tineri jucători de perspectivă, care vor fi monitorizați în continuare de noi”, declara Mircea Rednic, pentru Monitorul Expres, după meciul din optimile de finală ale Cupei României dintre FC Brașov și Astra.

În vara trecută, Vlad Olteanu a fost la un pas să nu prindă lotul lui FC Brașov pentru Liga 2. Inițial a fost direcționat către echipa din Liga 3 Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, însă a fost reghemat după ce George Mareș s-a accidentat. CITEȘTE aici povestea lui Olteanu.

12 meciuri și 2 goluri a bifat Vlad Olteanu în prima parte a campionatului din Liga 2 pentru FC Brașov

În altă odine de idei, după mai bine de o lună de pauză, jucătorii de la FC Brașov se vor reuni astăzi la prânz, la Stadionul Tineretului, pentru prima ședință de pregătire din 2016. Gruparea transilvăneană are un nou antrenor principal, în persoana lui Mihai Stere, și nu îi mai are în lot pe Ciprian Perju, Ionuț Puțanu, George Mareș și Adrian Grigoruță. Despărțirile vor continua în această perioadă, pe lista neagră fiind și Codoban, Moraru, Letan sau Bogdan Rusu.

Pe aceeași temă