Micari pariază pe revirimentul Pâncotei: „Totul va merge mai bine. Nu sunt îngrijorat de aceste înfrângeri”. La Șoimii „răsar” memoriile vechilor jucători

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 11 Sep. 2016, 13:16 Actualizat: 11 Sep. 2016, 13:17 Campionat

Șoimii Pâncota în variantă italiană nu a prins formă și în acte, dar finanțatorii din Peninsulă sunt lângă echipă. Angelo Massone și Salvatore Micari au asistat de pe margine la partida „alb-negrilor” de sâmbătă cu Tărlungeniul, pierdută cu 4-1, același lucru făcându-l și „secundul”, Fausto Salfa, care – astfel – a luat contact cu noua sa formație.

Marți, e așteptat la Arad și „principalul” Oddi, după cum avea să confirme Micari. „Săptămâna viitoare vine Mister Giancarlo Oddi și lucrurile se vor schimba. O să mai sosească și alți jucători și totul va merge mai bine. Nu sunt îngrijorat de aceste înfrângeri, pentru că am preluat echipa de puțin timp, este vreme să ne punem pe picioare. Banii nu vor fi o problemă. Din păcate, azi nu au putut juca Taider și Ianc, doi fotbaliști importanți pentru noi. Cu ei pe teren, am fi făcut o figură mai frumoasă”, a spus omul de afaceri sicilian.

Dar, până la lot și bancă tehnică, noua conducere mai are de acoperit vechile datorii ale clubului. Pavel Piroș a prevăzut le-a prins în înțelegerea initial cu italienii, doar că aceștia se prevalează de faptul că actele nu au ieșit încă de la Tribunal. Ele au fost depuse de zece zile la Ineu, dar, vacanța judecătorească ține puțin pe loc lucrurile, astfel că prima tranșă de bani ce trebuia să sosească din partea italienilor pe 5 septembrie nu e niciunde. Deocamdată, trei dintre jucătorii din sezonul trecut, mai precis Gabriel Siminic, Cornel Suciu și Daniel Dan (acesta fiind și în prezent la club) și-au depus deja memorii la FRF, ce așteaptă judecarea.

Revenind la Pavel Piroș, încă președintele în acte al clubului a urmărit partida cu Tărlungeniul din înaltul tribune, alături de fostul său partener de la Pâncota, ex. primarul Iosif Retter, însoțit la meci de ex. city-managerul, Monel Pîncotan. Câteva scaune mai încolo, a fost zărit și Cristian Todea, „secundul” UTA-ei care a apucat să doarmă doar câteva ore după revenirea de la Brașov până să îl vadă la lucru pe viitorul adversar al „alb-roșiilor”.

În fine, la meci a fost prezent un important „contingent” de sebișeni. Cei 5-6 foști jucători ai Caransebeșului s-au întreținut cu Dorin Micșa, fostul director executiv al „gugulanilor”, acum în staff-ul de conducere al Pâncotei. Sesizând nivelul destul de scăzut al întrecerii, Marius Ion, Dragoș Săulescu sau Alin Roman au prins un dor nebun de Liga a 2-a și-și doresc ca de la anul să evolueze din nou în anticamera primului eșalon. În tricoul Naționalului, bineînțeles.

Text și foto: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 11 Sep. 2016, 13:16 Actualizat: 11 Sep. 2016, 13:17 Campionat
Pe aceeași temă