Meciul Politehnicii la Miroslava, devansat cu două ore pentru galeria timișoreană! Ieșenii au fost fair-play, în ciuda situație dificile a clubului, și au acceptat propunerea adversarilor

Marius ANGHEL 08 May. 2018, 21:35 Campionat
Meciul Politehnicii la Miroslava, devansat cu două ore pentru galeria timișoreană!** Ieșenii au fost fair-play, în ciuda situație dificile a clubului, și au acceptat propunerea adversarilor

Oficialii clubului Știința Miroslava au acceptat solicitarea conducerii grupării ASU Poli Timișoara de a devansa cu două ore startul întâlnirii de sâmbătă, 12 mai, din cadrul etapei a 34-a a Ligii a 2-a. Oaspeții au cerut modificarea orei de start pentru a permite galeriei să ajungă la stadion, în condițiile în care trenul Timișoara – Iași ar trebui să sosească în Gara Iași (dacă nu va avea întârziere) cu puțin timp înainte de ora 11:00.

„Cu toate că suntem într-o situație nefavorabilă din punct de vedere al poziției din clasament, rămânem drepți principiilor noastre și devizei «fotbalul este pentru suporteri», de aceea am acceptat solicitatea timișorenilor de a muta meciul la ora 13:00, pentru a oferi șansa galeriei oaspete să fie aproape de echipa lor favorită. Cu toate că poate părea un minus pentru noi, credem cu tărie că atmosfera creată va fi una de vis, iar acest lucru îi va mobiliza la maximum pe jucătorii noștri în încercarea de a obține cele trei puncte. Așteptăm ca toți iubitorii echipei noastre să vină la stadionul de la Uricani, pentru o dispută ce se anunță spectaculoasă”, a declarat directorul de imagine al Științei Miroslava, Codrin Bobu.

Înaintea etapei a 34-a, Știința Miroslava se află pe poziția a 17-a, retrogradabilă, cu 31 de puncte, în timp ce ASU Politehnica Timișoara se află pe locul 7, cu 51 de puncte.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Emanuel Titus ILIEȘI (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 08 May. 2018, 21:35 Campionat
Pe aceeași temă