Meciul Energeticianul – Luceafărul Oradea s-a jucat cu spectatori după ce organizatorii au rezolvat, peste noapte, problema de la stadionul Jiul din Petroșani

Marius ANGHEL 04 Aug. 2018, 11:04 Campionat

UPDATE: Meciul dintre Energeticianul și Luceafărul Oradea, programat astăzi, de la ora 11:00, se dispută totuși cu spectatori. Oficialii clubului au reușit pe timpul nopții să rezolve problemele cu turnicheții, astfel că Jandarmeria și-a dat acceptul ca persoanele care vin la meciul care se desfășoară pe stadionul Jiu să pătrundă în interior.

Desfășurarea partidei o puteți urmări AICI.


 

Iubitorii de fotbal din Petroșani mai au de așteptat până să vadă, în sfârșit, un meci de fotbal de nivelul Ligii 2 pe stadionul din oraș. Partida de sâmbătă, de la ora 11:00, dintre ACS Energeticianul și Luceafărul Oradea, contând pentru prima etapă a noului sezon, se va desfășura fără spectatori, fiindcă așa a decis Jandarmeria. Jandarmerie care joi își dăduse acordul pentru stadionul Jiul, însă vineri a revenit asupra deciziei.

Vineri după-amiază, oficialii clubului nou-promovat ACS Energeticianul au fost informați de către Jandarmerie că partida de sâmbătă cu Luceafărul Oradea trebuie să se joace cu porțile închise. Gazdele nu au reușit să rezolve problema turnicheților, astfel că stadionul nu poate primi spectatori.

„Ne cerem scuze față de suporterii noștri. Problema turnicheților va fi remediată până la următorul joc și cu ajutorul proprietarului stadionului, care este primăria Petroșani. Tot ceea ce a depins de noi am făcut. Inclusiv am montat camerele care ne-au costat 20.000 de lei”, a spus Dănuț Perjă, managerul general al clubului Energeticianul.

În cazul în care nu ar respecta adresa primită de la Jandarmerie, care prevede ca meciul să se joace fără spectatori, atunci clubul Energeticianul riscă o amendă între 30.000 și 50.000 de lei.

În această situații, locuitorii din Petroșani trebuie să mai aștepte cel puțin o săptămână pentru a vedea echipa Energeticianul jucând în campionatul Ligii 2. În weekendul următor, formația antrenată de Cristian Dulca joacă din nou acasă, cu ASU Politehnica Timișoara. Până atunci, conducătorii clubului și primăria Petroșani, proprietarul arenei Jiul, trebuie să rezolve ultimele probleme la stadion pentru ca aceasta să poată fi omologată să primească spectatori în tribune.

În altă ordine de idei, mijlocașul Alexandru Dulca a revenit la Luceafărul Oradea după ce în ultima perioadă s-a antrenat cu ACS Energeticianul, condusă de Cristian Dulca, unghiul jucătorului. Alexandru a fost lăsat să joace la echipa pentru care a evoluat și în sezonul trecut. Totuși, împotriva Luceafărului va juca Vlad Rusu, atacantul golgheter al trupei bihorene din ediția precedentă a Ligii 2.

Articol scris de Loredana JUGLEA

 

Marius ANGHEL 04 Aug. 2018, 11:04 Campionat
Pe aceeași temă