VIDEO | Un suporter al Stelei, făcut KO cu un pumn de un jandarm, în centrul Clujului! Incidente între ultrași și Jandarmerie au avut loc și la pauza meciului ”U” Cluj – Steaua

Autor: Robert Vișan Publicat: 08 Apr. 2022, 12:47 Liga 2

Întâlnirea dintre ”U” Cluj și Steaua, desfășurată joi seară, la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena, nu a rămas fără incidente. Un suporter a fost lovit de către un jandarm în centrul orașului, înainte de meciul din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 2.

  • ”U” Cluj a câștigat cu scorul de 1-0 meciul cu Steaua, după golul marcat de către Florian Haită în minutul 10, într-o partidă în care centralul Rober Avram i-a iertat pe ardeleni de două elimină, a lui Cristian Balgiu (16) și Romario Pires (55).

Au avut loc incidente între ultrașii Stelei și jardarmi înainte de meciul de pe Cluj Arena, în centrul Clujului

Este binecunoscută rivalitatea dintre suporterii Universității și cei ai Stelei, având în vedere și faptul că ardelenii sunt ”înfrățiți” cu suporterii lui Dinamo, marea rivală a echipei din Ghencea.

Înaintea partidei de pe Cluj Arena, suporterii din Peluza Sud a Stelei au avut o întâlnire de gradul zero cu jandarmii în centrul Clujului. Acolo au avut și loc scene reprobabil, cu un jandarm lovind în plină figură cu pumnul un suporter al ”militarilor”.

Spiritele s-au încins în centrul orașului, iar jandarmii, ca de obicei, au făcut exces de zel, unul dintre ultrași fiind pus la pământ cu un singur pumn, în plină figură.

Un alt suporter a surpris într-un video momentul în care jandarmul îl fugărește pe stelist și îi administrează un pumn în figură astfel că acesta cade la pământ. Imaginile șocante au devenit într-un timp foarte scurt virale pe rețele sociale și i-au împărțit pe internauți în două tabere: cei care cotestă atitudinea violentă a autorităților și cei care îi critică pe suporteri pentru indisciplina lor.

Incidente și la pauza meciului între ”U” Cluj și Steaua

Incidente între suporterii Stelei și jandarmi au avut loc și pe stadion, la pauza meciului. Atunci, jandarmii au intervenit asupra unor fani recalcitranți și chiar au dat cu gaze lacrimogene.

Totul a pornit după ce câțiva dintre ultrașii din galeria Stelei au sărit din peluză pe pista de atletism a stadionului pentru a fugări stewardzii care au incitat.

Foto: Flaviu Buboi / Mediafax Foto și Sport Pictures

Autor: Robert Vișan Publicat: 08 Apr. 2022, 12:47 Liga 2
Pe aceeași temă