Meciul disperării la Motru! Fără succes în ultimele jocuri, Pandurii și Știința au nevoie ca de aer de victorie în confruntarea directă, pentru a păstra șanse de supraviețuire

Marius ANGHEL 04 May. 2018, 21:05 Campionat
Meciul disperării la Motru!** Fără succes în ultimele jocuri, Pandurii și Știința au nevoie ca de aer de victorie în confruntarea directă, pentru a păstra șanse de supraviețuire

Pandurii Târgu Jiu și Știința Miroslava se întâlnesc, sâmbătă, de la ora 11:00, la Motru, într-un meci capital pentru ambele formații. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte, ocupă primele locuri sub linia „roșie” și cea care va câștiga meciul direct va lua o opțiune importantă în economia luptei pentru supraviețuire.

Oaspeții vin după un eșec surprinzător și nedrept în fața UTA-ei, 1-2 pe teren propriu și speră să recupereze punctele la Motru pentru a păstra șanse de salvare. Orice alt rezultat ar însemna, practic, un pas spre liga a treia pentru moldoveni.

Antrenorul Adrian Kerezsy admite că doar o victorie poate ține echipa sa în cursa pentru menținerea în eșalonul secund. „Este un meci decisiv pentru noi, dar și pentru gazde, echipa care câștigă această partidă păstrează șanse mari de a se salva. Vom juca la victorie acest meci, cu siguranță și gazdele vor avea aceeași abordare, sperăm să facem un meci bun și să luăm cele trei puncte. Îmi doresc să avem și puțin noroc, pentru că în ultimele meciuri am cam fost ocoliți de șansă”, a declarat antrenorul Adrian Kerezsy.

Tehnicianul a adăugat că va avea discuții individuale cu jucătorii săi, în încercarea de a-i remonta psihic după ultimele rezultate negative. „Am avut discuții cu jucătorii și voi mai avea până la ora partidei, atât individuale cât și colective, pentru a încerca să-i remontez din punct de vedere psihic. Băieții sunt conștienți de importanța acestui joc, sper să-i capacitez și să-i fac să dea sută la sută pentru a câștiga cele trei puncte”, a mai spus Kerezsy.

Kerezsy nu va putea conta în acest meci pe Alex Taciuc, suspendat pentru cumul de cartonașe.

În tur, scorul a fost egal, 1-1, după ce oaspeții au marcat în minutul 90+4, dintr-un penalty gratuit.

Delegația Științei a plecat joi după-amiază spre Motru, cu escală la Tărlungeni. Ieșenii au înnoptat în localitatea de lângă Brașov, tot aici vor efectua un antrenament, după care își vor continua drumul spre Motru.

Gazdele vin după patru remize consecutive obținute pe teren cu același scor, 1-1, în partidele cu Balotești, UTA, Sportul Snagov (ambele acasă) și ASU Poli Timișoara (în deplasare), în timp ce Știința nu a bifat decât o remiză și un succes la „masa verde” în ultimele șapte partide.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 04 May. 2018, 21:05 Campionat
Pe aceeași temă