Meciul dintre Știința Miroslava și Ripensia Timișoara deschide ultima etapă din tur. Partida se joacă la ora de Liga a 3-a la cererea bănățenilor

Marius ANGHEL 20 Nov. 2017, 18:31 Campionat
Meciul dintre Știința Miroslava și Ripensia Timișoara deschide ultima etapă din tur.** Partida se joacă la ora de Liga a 3-a la cererea bănățenilor

După ce a fost învinsă în derby-ul local cu ASU Politehnica, Ripensia a cerut să joace în avans partida din deplasare la Știința Miroslava. Moldovenii au acceptat propunerea, așa că meciul va deschide runda a 19-a, ultima a turului Ligii 2, vineri, de la ora 14:00, oră obișnuită pentru partidele jucate cu un eșalon mai jos.

Ora și ziua modificate nu au legătură cu vreo transmisiune TV, întrucât alte patru partide vor fi televizate, sâmbătă și duminică. Cei de la Miroslava au acceptat cerera Ripensiei de a juca mai devreme. Conform informațiilor de la Iași, timișorenii doresc să se întoarcă cu avionul ce decolează sâmbătă dimineața la 7 spre Timișoara. La fel ca și alte meciuri ale Miroslavei, și acum partida va avea loc pe arena din Uricani, sat care aparține de comuna Miroslava, situat după celebra fabrică de antibiotice din vestul Iașiului.

Se sparge seria de meciuri fără victorie?

Am încercat să îi contactăm pe cei de la Ripensia pentru a afla dacă și drumul dus se va face cu un zbor până la Iași, dar, la fel ca altădată, nu am avut succes în demersul de a obține mai multe informații. Cert este că, luni dimineața, jucătorilor încă nu li se comunicaseră aceste aspecte.

Ripensia vine după o toamnă săracă în rezultate. Bănățenii nu au mai câștigat de zece etape, fără să socotim eliminarea din Cupa României în fața echipei de Liga a 4-a Voința Biled. Știința Miroslava poate fi „victima perfectă” pentru un animal rănit ca formația timișoreană, deoarece e ultima clasată, cu 13 puncte.

ASU Politehnica joacă acasă, în direct la TV

În ceea ce o privește pe concitadina ASU Politehnica, aceasta va încheie turul acasă, cu ASA Târgu Mureș. Meciul va fi televizat de DigiSport și începe sâmbătă, la ora 12:00. Va fi al treilea meci cu alb-violeții gazde transmis din acest tur de campionat și al doilea de pe stadionul Știința, după jocul cu FC Argeș, din runda a doua. Elevii lui Bogdan Andone au 30 de puncte, pe locul 7, iar ASA are 31 și se află pe locul 5.

Programul etapei a 19-a și meciurile care vor fi televizate:

vineri, 24 noiembrie, ora 14:00
Știința Miroslava – Ripensia Timișoara    

sâmbătă, 25 noiembrie, ora 11:00
CS Afumați – Academica Clinceni    
Olimpia Satu Mare – Chindia Târgoviște    
UTA Arad – FC Argeș   
Pandurii Târgu Jiu – Dacia Unirea Brăila  
Foresta Suceava – Luceafărul Oradea   

sâmbătă, 25 noiembrie, ora 12:00
Dunărea Călărași – Metaloglobus București      – TelekomSport
ASU Politehnica Timișoara – ASA Târgu Mureș     – DigiSport

sâmbătă, 25 noiembrie, ora 14:00
AFC Hermannstadt – Sportul Snagov     – DigiSport

duminică, 26 noiembrie, ora 14:00
CS Balotești – CS Mioveni     – TelekomSport

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 20 Nov. 2017, 18:31 Campionat
Pe aceeași temă