„Meciul cu UTA este ca oricare altul, mergem să câștigăm sau să nu pierdem”

Marius ANGHEL 02 Apr. 2013, 11:41 Campionat

Regrete după eșecul cu FC Bihor Oradea. Mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Dragoș Firțulescu, consideră că mai multă concentrare pe tot parcursul jocului le-ar fi putut aduce un rezultat bun. Fotbalistul de 24 de ani este de părere că echipa trebuie să treacă repede peste acest eșec, pentru a aborda cu încredere meciurile ce urmează.

Mijlocașul stânga al celor de la FC Olt Slatina, Dragoș Firțulescu, crede că greșelile individuale au decis soarta partidei cu FC Bihor. Slătinenii au avut câteva ocazii, nefructificate pe tabelă, iar în defensivă au primit golurile mult prea ușor.

„Am început bine jocul, dar nu mai contează, am pierdut cele trei puncte, am pierdut tot ce am acumulat săptămâna aceasta, nu este problemă, dar trebuie să ne revenim, să conștientizăm de ce suntem aici. Nu am avut gândul la fotbal, ne costă mult greșelile individuale, când vii la stadion, trebuie să vii numai cu gândul la fotbal. A fost și lipsă de concentrare în fața porții, dar echipa a pierdut, nu e de vină Ene, nu e de vină Cosic, la toată echipa trebuie să ne fie rușine. Nu am fost aproape de faza penalty-ului, dar cred că a fost. Probabil, dacă am fi reușit să marcăm un gol, altfel ar fi fost meciul, ne-am fi câștigat și suporterii, care nu prea au fost mulțumiți, asta este, mergem înainte”, a declarat mijlocașul după înfrângerea cu FC Bihor Oradea.

„Mergem să câștigăm sau să nu pierdem”

Pentru slătineni urmează un nou meci dificil, în deplasare, în compania unei alte formații angrenate în lupta pentru promovare, UTA Arad. Mijlocașul stânga speră ca înfrângerea de pe teren propriu să fie depășită, astfel încât întreaga echipă să se pregătească cât mai bine în aceste zile.

„Meciul cu UTA este ca oricare altul, mergem să încercăm să câștigăm sau să nu pierdem. Trebuie să ne pregătim bine săptămâna asta, să ne fie gândul numai la fotbal, să trecem peste acest eșec”, a mai precizat Firțulescu.

Acțiunea din care slătinenii au încasat primul gol a plecat, în primă fază, de la pierderea unei mingi la jumătatea terenului de Firțulescu, respinsă în corner de Bancu, lovitura de colț fiind fructificată de Bud, nemarcat de către Cosic. Goalkeeper-ul Cristi Bordea ar fi putut ieși și el pe centrare, lovitura fiind executată undeva pe linia de 6 metri.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 02 Apr. 2013, 11:41 Campionat
Pe aceeași temă