Meciul CS Balotești – CS Mioveni se joacă pe teren neutru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 21 Nov. 2017, 13:00 Campionat
Meciul CS Balotești - CS Mioveni** se joacă pe teren neutru

Pentru a doua etapă la rând, CS Balotești va fi televizată de TelekomSport. După ce runda trecută echipa ilfoveană a putut fi urmărită pe micile ecrane în cadrul meciului cu Academica Clinceni, la finalul acestei săptămâni, în cadrul etapei a 19-a a Ligii 2, meciul dintre CS Balotești și CS Mioveni a fost ales ca a patra opțiune de televizare. Însă partida nu va avea loc la Balotești, ci pe un alt stadion de lângă Capitală.

Pentru a asigura derularea meciului cu CS Mioveni în condiții foarte bune, având în vedere că starea gazonului stadionului din Balotești nu e cea mai bună în această perioadă, conducătorii clubului au solicitat Federației Române de Fotbal acceptul de a desfășura acest joc la baza federației de la Buftea. Jocul cu argeșenii e programat să se desfășoare duminică, de la ora 14:00.

„Terenul nostru s-a deteriorat din cauza vremii nefavorabile care a fost, astfel că am cerut aprobare să jucăm acolo, la baza FRF de la Buftea, pentru a oferi condiții cât mai bune de joc, cât și de transmisie. Vor fi condiții impecabile”, a spus directorul sportiv al CS Balotești, Cătălin Împăratu.

Partida cu CS Mioveni va fi și ultima cu Emil Stanca în rolul de interimar, deoarece va expira perioada de 30 de zile în care echipa a rămas fără antrenor principal. Din etapa a 14-a, gruparea ilfoveană a fost condusă de pe margine la meciuri de secundul Stanca, asta după ce Laurențiu Diniță a demisionat la finalul jocului din etapa a 13-a. Șanse mari ca noul antrenor al Baloteștiului șe are Augustin Călin, antrenorul care a condus echipa în sezonul trecut și care în vară plece, deoarece era nemulțumit de lot.

Înainte etapei a 19-a, CS Balotești se află pe locul 18, cu 17 puncte, tot atâtea câte au și următoarele trei clasate mai sus în Liga 2 (Dacia Unirea, Pandurii și Luceafărul), însă toate au un golaveraj superior ilfovenilor. CS Mioveni se află pe locul 10, cu 24 de puncte.

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 21 Nov. 2017, 13:00 Campionat
Pe aceeași temă