Meci special cu Luceafărul pentru Petre, Matei și Began!

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 23 Nov. 2017, 17:35 Campionat
Meci special cu Luceafărul** pentru Petre, Matei și Began!

În ultima etapă a turului Ligii 2, Foresta Suceava joacă pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 11:00, cu Luceafărul Oradea, echipă care are trei puncte mai mult în clasament, 17 față de 14. Va fi un meci în care actualul antrenor al Forestei, Florentin Petre, își va întâlni fosta echipă, cea unde a fost secund în etapele 1-4. Ambele cluburi se situează pe locuri retrogradabile, 19, respectiv 17, astfel că fiecare speră într-o victorie.

„Îi cunosc pe majoritatea jucătorilor de la Oradea. Sunt jucători de calitate, dar rezultatele înregistrate până acum nu au depins numai de ei. Acolo au fost probleme de altă natură. Valoarea lotului orădean nu se reflectă acum în clasament”, a spus, citat de Gazeta se Suceava, Florentin Petre, care îi are ca elevi la Foresta pe atacantul Marius Matei și portarul Răzvan Began, jucători care și ei au început sezonul la Luceafărul Oradea..

„Au fost acele două victorii în deplasare și doar un egal pe Areni. Îmi doresc din tot sufletul ca sâmbătă, împreună cu băieții, să reușesc prima victorie acasă de la venirea mea la Suceava. Numai așa putem aduce cât mai mulți suporteri la stadion”, a mai declarat Petre, care a preluat Foresta în etapa a 14-a și în cele cinci meciuri desfășurate până acum a obținut două victorii, un egal și două înfrângeri. În runda trecută, sucevenii au pierdut cu 0-2 la Sportul Snagov.

Foresta își vede propriul interes și vrea amânarea ultimelor două etape

Cât despre amânarea ultimelor două meciuri programate în acest an, primele două etape ale returului, Florentin Petre speră, la rândul său, ca și majoritatea cluburilor din Liga 2, ca acestea să fie mutate în 2018. „Ar fi foarte bine pentru noi să nu se mai joace ultimele două etape din acest an. Va urma o perioadă de iarnă în care vom aduce trei-patru jucători și vom face o pregătire fizică așa cum trebuie, astfel încât să abordăm cu alt suflu partea a doua a campionatului. Sper să se amâne startul returului”, a precizat Petre.

Înainte etapei a 19-a, Foresta ocupă penultima poziție în clasamentul Ligii 2, cu doar un punct peste Știința Miroslava.

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 23 Nov. 2017, 17:35 Campionat
Pe aceeași temă