Matache: „Am înghețat în poartă la Arad”

Mihai Andries 02 Dec. 2013, 18:19 Campionat
Matache:**

Pe siteul oficial al echipei CSM Rm.Vâlcea,  portarul Florin Matache spune că alb-albaștrii au fost superiori formației UTA în disputa de la Arad, scor 1-1.

„După aspectul jocului, cred că meritam să câștigăm la Arad. Eu am înghețat de frig în poartă, gazdele nu au fost preocupate să atace. În afară de faza penalty-ului din prima repriză, am mai avut o singură intervenție, în finalul meciului, atunci când am blocat un jucător arădean. În rest, gazdele s-au apărat mai tot timpul, ca la handbal, în propria lor jumătate de teren. Am fost peste ei tot meciul, am presat, dar în final s-a terminat egal. Nu putem vorbi de ghinion, atâta vreme cât noi am marcat la ultima fază. Claudiu Niculescu ne-a spus de mai multe ori că întotdeauna trebuie să sperăm până la terminarea unui joc. E mentalitatea unui învingător, iar golul nostru a fost răsplata pentru faptul că jucătorii din teren au crezut până în final. Chiar dacă UTA are șanse reduse de a intra în play-off, era bine să fi câștigat la Arad. Orice rezultat contează, pentru că nu se știe ce se întâmplă până la final” a spus Matache pe siteul oficial al clubului, www.csmrmvl.ro.

Portarul vâlcenilor crede că alb-albaștrii se luptă pentru locul 2 cu Bistrița și Tg. Mureș, iar CS Universitatea este marea favorită pentru primul loc.

„Rămânem cu șanse mari de a promova în Liga 1. CSU Craiova este puternică și a avut o revenire spectaculoasă după începutul ezitant de campionat, dar mai este un loc care asigură promovarea. Trebuie să nu pierdem la Bistrița și să batem acasă pe Tg.Mureș, pentru a merge în play-off cu mai multe puncte. După mine, cele două echipe sunt contracandidatele noastre” a mai afirmat Matache

 

Articol scris de Adi GEORGESCU

Mihai Andries 02 Dec. 2013, 18:19 Campionat
Pe aceeași temă