Massone spune că a preluat Șoimii și pentru o cauza nobilă. „Ajutăm fotbalul românesc și federația”

Marius ANGHEL 02 Oct. 2016, 16:36 Campionat
Massone spune că a preluat Șoimii și pentru o cauza nobilă.**

Fiindcă echipa are un antrenor în persoana sârbului Nikola Jovanic, principalul finanțator al celor de la Șoimii Pâncota a lăsat-o mai moale cu indicațiile tactice înainte confruntării cu Berceniul.

Deși un singur punct nu îi ajută prea mult pe „alb-negrii”, Angelo Massone își menține optimismul: „Trebuie avut răbdare, căci am început cu o lună mai târziu decât alte echipe. Suntem mulțumiți pentru că încetul cu încetul devenim o echipă. Ne pare rău pentru meciul de astăzi, căci puteam câștiga, dar nu ne rămâne decât să devenim din ce în ce mai buni”.

Precizând faptul că Pâncota este încă pe piață pentru întărirea lotului cu jucători liberi de contract, Massone a dezvăluit și „cauza nobilă” pentru care a preluat gruparea din Podgorie. „Eu zic că demonstrăm că avem intenții bune, îmbunățim echipa de la zi la zi. Facem tot felul de sacrificii pentru a ajuta tot fotbalul românesc, pentru a da o mână de ajutor și federației cu o echipă ce va merge mai departe până la final. Suntem optimiști”, a adăugat italianul.

În fine, Angelo Massone recunoaște că nu are deocamdată control total asupra clubului, deși: „Noi plătim, facem tot, sunt chestiuni tehnice până la următorul pas. Actele sunt în Tribunal încă, domnul Piroș rămâne oricum în club ca și președinte onorific”, a mai punctat fostul patron al Ceahlăului, care, sfătuit cel mai probabil de Mugurel Elisei este pe cale să-i ofere piteșteanului Cătălin Barbu un loc în organigrama clubului din Pâncota. „E o persoană serioasă care îmi place mult, vom vedea, însă”, a spus finanțatorul „șoimilor” despre fostul „oficial” al UTA-ei în „era” Marțian.

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 02 Oct. 2016, 16:36 Campionat
Pe aceeași temă