Martin: „A fost foarte greu să jucăm împotriva a doisprezece jucători”

Marius ANGHEL 11 May. 2014, 00:04 Campionat

Atacantul echipei Rapid, Mădălin Martin, autorul unei duble în meciul cu Unirea Slobozia, a declarat, sâmbătă, la finalul partidei cu Unirea Slobozia, că adversarii au fost favorizați de arbitrul Teodor Crăciunescu.

„M-am bucurat că am marcat două goluri, normal. A fost însă foarte greu să jucăm împotriva a doisprezece jucători. Pentru că ei au fost doisprezece pe teren (n.r. – cu arbitrul Teodor Crăciunescu), a spus Martin.

„Nici nu mai știu de când nu am mai fost plătit”

El a afirmat că nu mai știe exact de când nu și-a primit salariul, precizând că nu crede că investitorul din Yemen va achiziționa clubul. „Nu l-am văzut în tribună, dar nu mai cred nimic. Eu nu am mai fost plătit de foarte mult timp, sincer nici nu mai știu de când. Sunt 14, 16, 17 luni, chiar nu mai știu”, a adăugat Mădălin Martin.

Echipa Rapid a încheiat la egalitate, scor 2-2, partida de pe teren propriu cu Unirea Slobozia contând pentru etapa a V-a a play-off-ului Seriei I a Ligii a II-a. Formația condusă de Viorel Moldovan a obținut o remiză în zece jucători după ce fusese condusă cu scorul de 2-0.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)
Foto: Alexandru HOJDA

Marius ANGHEL 11 May. 2014, 00:04 Campionat
Pe aceeași temă