Marțian: „Nu mai înțeleg nimic, ceva măsuri tot trebuie luate”

Marius ANGHEL 13 Oct. 2013, 16:54 Campionat
Marțian:** „Nu mai înțeleg nimic, ceva măsuri tot trebuie luate

Aflat în Corsica, patronul „Bătrânei Doamne” nu a avut posibilitatea să urmărească nici măcar pe micul ecran meciul echipei sale la Craiova. Ca de fiecare dată, Adrian Marțian a ținut legătura cu Dorin Micșa, care i-a oferit amănunte de la fața locului în timp real.

Dejeanul și-a făcut în mare o părere despre cele întâmplate sâmbătă seara pe „Ion Oblemenco”, însă nu prea știe ce are de făcut în continuare. „Am înțeles că nu am jucat rău, că ne-am creat destule ocazii, am avut și o bară, dar asta nu mă prea încălzește. Până la urmă, rezultatul e cel care rămâne, iar acesta spune că am mai pierdut un meci, al cincilea din acest campionat”, a menționat șeful arădenilor.

Acesta este așteptat la Arad în cursul săptămânii viitoare, când, conform propriilor declarații, ar putea lua și măsuri la nivelul vestiarului. „Nu mai înțeleg nimic din fotbal, încrederea mea în echipă și antrenor e din ce în ce mai mică. O să mă gândesc, dar ceva trebuie să se întâmple. Nu putem continua așa la nesfârșit, ceva măsuri tot trebuie luate”, a mai spus Marțian, care susține că împreună cu Alain Orsoni, președintele celor de la Ajaccio, pune la punct o strategie pentru pauza de iarnă: „E greu să mai găsim jucători buni liberi la această oră, dar din decembrie încolo luvcrurile se vor schimba”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 13 Oct. 2013, 16:54 Campionat
Pe aceeași temă