Marțian fierbe și pregătește contraatacul

Mihai Andries 17 Nov. 2013, 11:00 Campionat
Marțian fierbe** și pregătește contraatacul

Așa-zisul patron al „Bătrânei Doamne” a dat dovadă de lașitate și nu a fost prezent la meciul dintre arădeni și orădeni. Dejeanul știe foarte bine că nu mai este dorit la Arad, iar numărul contestatarilor a crescut mult în ultimele două săptămâni. Printre ei se află acum și jucătorii și stafful tehnic, care au luat – oarecum – hățurile în mână și numai în ultimele zile au alimentat contul clubului cu 650 de milioane de lei vechi. De suporteri nici nu mai poate fi vorba, care s-au convins în întregime de intențiile Marțian, după ce acesta a anunțat că va muta echipa în alt oraș și a interupt finanțarea. Astăzi, în timpul partidei cu Bihorul, protestele la adresa pseudo-patronului au continuat și în lipsa acestuia, ba chiar fanii i-au compus un refren nou: „Cocalarule, sărăntocule, UTA nu-i a ta, nici n-a fost cândva, lasă echipa!”

De la Cluj, „prietenul lui Mutu” fierbe și încearcă să se agațe de ultima fărâmă de putere. În acest moment, el mai controlează cât de cât clubul doar prin dreptul de semnătură al administratorului special, Dorin Micșa, căci – altfel – în acte un simplui gest al lui Giovanni Catanzariti ar răsturna total situația în defavoarea lui Marțian. De fapt, acesta din urmă mai ține legătura telefonic doar cu italianul și Micșa, cărora le-ar fi mărturisit deja că face tot posibilul să scape de Trică și să dea afară unii jucători. Pe lista neagră a dejeanului sunt Firțulescu, Stan și Marcu, dar – probabil – după ultimele evenimente ar dori să mai taie în carne vie.

Primul pas ar fi să se înștiințeze Federația că Eugen Trică nu mai reprezintă clubul UTA ca și antrenor și ar urma să-și piardă dreptul de a sta pe bancă. „Despre patron nu am să mai vorbesc, fiindcă nu are rost. Situația la club este bună, lucrurile reintră în normal. De săptămâna viitoare o să primim ajutor financiar, o să fie bine. Sunt oameni care ajută clubul și nu avem decât să le mulțumim pentru asta”, a afirmat „principalul” arădenilor. În paralel, Marțian continuă demersurile de mutare a clubului în alt oraș, deși el este conștient că nu va putea pleca niciodată cu adevărata UTA din Arad.

 

Sursa: SportArad

Mihai Andries 17 Nov. 2013, 11:00 Campionat
Pe aceeași temă