Marius Popescu se plânge de greșeala arbitrului, care a influențat scorul cu Șoimii: „A fost henț clar la gol”. Tehnicianul lui „U” Cluj vrea întăriri

  • Marius Popescu acuză faptul că brigada de arbitrii nu a văzut hențul comis de George Pirtea, în faza premergătoare golului marcat de Șoimii Pâncota în meciul de pe Cluj Arena.
  • Antrenorul Universității Cluj crede că îi va fi greu echipei să reziste în liga secundă cu un lot de copii și cere întăriri.


Marius Popescu a ajuns la a patra înfrângere consecutivă în campionat cu 0-1 la cârma lui „U” Cluj și recunoaște că îi este greu cu un lot format din jucător de sub 23 de ani. Antrenorul spune că are nevoie de câțiva fotbaliști cu experiență și speră să-l convingă pe Vlad Morar să revină la echipă, atacantul fiind în litigiu cu Beitar Ierusalim, clubul care l-a achiziționat în vară.

„Plătim tribut tinereții. Am dat tonul și în acest meci, am avut niște fluctuații, probabil s-a simțit și oboseala după meciul cu Steaua, dar e frustrant. Poate ne lipsește experiența unui atacant cu jocuri, care să ia presiunea pe el. Copiii pot fi demoralizați în timp. Se vede asta din reacțiile lor. Sper să-l convingem pe Vlad Morar să revină. Am înțeles că e în litigiu cu echipa din Israel. Să vedem dacă obține cartea verde temporară, dacă vrea să vină… Aș mai vrea să vină jucători cu experiență, dar trebuie să-i găsim liberi de contract și să vrea să vină la noi. Sper să găsim să îmbunătățim lotul”, a spus Marius Popescu la conferința de după meciul pierdut duminică pe teren propriu cu Șoimii Pâncota.

„S-a jucat doar 40 de minute”

Tehnicianul Universității a acuzat din nou arbitrajul, sesizând și el că, la faza golului, Pirtea a preluat mingea cu mâna, înainte să o trimită în poartă. „A fost henț clar la golul lor. Nu e admisibil așa ceva, dar nu vreau să spun mai multe pentru că, probabil, o să deranjez. E blestemat de-a dreptul aceste 0-1. E foarte greu pentru noi. Campionatul nu ne așteaptă. S-a văzut și astăzi experiența lor. Au tras de timp vreo 20 de minute. Nu cred că au fost mai multe de 40 de minute de joc efectiv”, a mai declarat Popescu.

Cu această nouă înfrângere în campionat, Universitatea Cluj rămâne cu 3 puncte după cinci etape desfășurate și ocupă antepenultima poziție în clasamentul Seriei a II-a. Sâmbătă viitoare, clujenii au un meci și mai greu, la Mioveni.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Pe aceeași temă