Marius Mitu: „Am pierdut două puncte”

12 Nov. 2011, 15:35 Campionat
Marius Mitu:**

Pentru prima dată de când a fost numit antrenor principal în Zăvoi, Marius Mitu a apărut azi în fața presei locale, după remiza, 1-1 cu Alro Slatina. Mitu a și evoluat, intrând pe teren după pauză, iar prezența sa pe teren a dat încredere alb-albaștrilor, care au făcut o parte secundă bună.

Alro a deschis scorul în minutul 42 prin ex-vâlceanul Bogdan Vișa, care a împins în poartă dintr-o învălmășeală, o centrare venită de pe stânga, de la Precup. CSM a egalat în minutul 48 prin Adrian Pribac, care, lansat de Vătăjelu, a intrat în careu, l-a driblat pe Mecea și a înscris în poarta goală. Același Pribac putea aduce victoria în minutul 70, dar șutul său a lovit transversala porții slătinene.

„Am preferat până acum să nu discut în presă, am foarte mult de muncă, am nopți nedormite, iar dimineața vin și fac antrenament cot la cot cu echipa. Este o postură nouă pentru mine, cea de antrenor și totodată de jucător, acum am venit la conferința la insistențele patronului Cătălin Rufă. Nu ne mulțumește acest egal, am pierdut două puncte, dar parcă ne-a lipsit puțină determinare. Alro este o echipă care se apără bine și pleacă pe contraatac. Toate echipele aflate în subsolul clasamentului își fac griji pentru retrogradare, dar mai avem două meciuri din tur, în care sperăm să scoatem maximum de puncte, valorile sunt egale în Liga II, nu tactica face diferența, ci determinarea. Nu cred că sistemul tactic contează, pentru că se schimbă de multe ori așezarea pe parcursul unui meci. Din iarnă, vom vedea ce va fi, îmi doresc să fie aduși câțiva jucători mai valoroși decât cei care îi avem, nu contează vârsta lor” a spus Marius Mitu.

Articol scris de ADI GEORGESCU

12 Nov. 2011, 15:35 Campionat
Pe aceeași temă