Dan Cuedan: „Repriza a doua le-am cerut jucătorilor să aibă încredere mai mare în ei”

Mihai Andries 31 Aug. 2014, 17:00 Campionat
Dan Cuedan:**

Debutul Șoimilor în liga secundă putea începe furtunos dacă lui Staicu îi intra foarfeca din minutul 2. Treptat, vîlcenii au început să dicteze ritmul, însă „șoimii” au meritul de a nu se fi abătut la ambiția ce i-a caracterizat de când au început drumul ce i-a dus în liga secundă. Reușita surprinzătoare și spectaculoasă a lui Dubeștean a fost acompaniată de situațiile din actului doi, perioadă în care cei din Podgorie au realizat că pot obține un rezultat pozitiv.

„Îi mulțumesc lui Lincar, mai întîi, pentru cum ne-a caracterizat. Vîlcea e peste nivelul ligii secunde, a cochetat chiar și cu prima scenă când au demarat pregătirile, dispune de un grup de jucători valoroși și un antrenor pe măsură. Am știut ce întâlnim, o echipă combinativă, care joacă repede, pe spații. Am făcut o primă repriză mai slabă la jocul cu mingea. Fără minge, am avut un bloc funcțional bun, oaspeții au avut doar o situație bună. Repriza a doua le-am cerut jucătorilor să aibă încredere mai mare în ei. Am marcat dintr-o fază fixă și tot dintr-o fază fixă, din păcate, am fost egalați. Și noi am avut două-trei situații, cea mai elocventă mi s-a părut cea a lui Maghici. Felicit și eu Vîlcea, știm că avem obiective total opuse, le urez baftă!”, a comentat Dan Cuedan.

„E început de campionat, am pornit ca outsideri, 90 la sută mă pot declara mulțumit. Restul procentelor le rețin, pentru că am deschis scorul. Aș fi ipocrit să zic că nu îmi doream să câștig”, a completat antrenorul arădean.

Sursa: SportArad


Știai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului din ligile inferioare?

Mihai Andries 31 Aug. 2014, 17:00 Campionat
Pe aceeași temă