Marius Ene, „voluntar” la a doua tinerețe

Marian Dima, Mihai Andries 11 Nov. 2014, 01:05 Campionat
Marius Ene,**

La 32 de ani, Marius Ene împarte fotoliul de lider al golgeterilor din seria I a eșalonului secund cu un alt atacant „trecut de prima tinerețe”, Marius Matei. Ene, ajuns la „cota 10″ în acest sezon, a contribuit la succesul cu 4-3 al Voluntariului, în deplasare la Academica Pitești, în derbyul campionatului, înscriind de la punctul cu var. A fost al treilea gol, din cele 10, marcat din lovitură de pedeapsă.

„Alții, care acuză arbitrajul acum au avut trei penaltyuri pe etapă, iar acum se leagă și de firele de iarbă crescute strâmb pentru a justifica eșecul” spune Ene, Voluntariul fiind, în acest moment, echipa cu cel mai bun atac din Liga 2, 31 de goluri.

„Îmi plac provocările și promovările, am trăit două consecutive, cu Corona, acum sper să ajung în Liga I cu Voluntariul, pentru că acesta este obiectivul meu, să mai joc din nou în primul eșalon. Ar fi extraordinar, jucăm cu 5 jucători sub 21 de ani în teren, de multe ori. Așa am învins și la Pitești, unde eu am trăit unul dintre cele mai dramatice și mai frumoase meciuri ale carierei” declară golgeterul seriei I.

Articol scris de Marian DIMA

Marian Dima, Mihai Andries 11 Nov. 2014, 01:05 Campionat
Pe aceeași temă