Marius Baciu a găsit rapid scuză pentru eșecul înregistrat de Daco-Getica la Severin

Marius Baciu a găsit rapid scuză** pentru eșecul înregistrat de Daco-Getica la Severin

După două victorii consecutive în campionat (1-0 cu ASU Poli și 1-0 cu CSM Reșița), Daco-Getica s-a împotmolit la Drobeta Turnu Severin, acolo unde, duminică, în etapa a 5-a a Ligii 2, a cedat în meciul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, scor 0-2. Ambele goluri primite au venit din lovituri de la 11 metri, transformate de Darius Buia (40) și Victoraș Astafei (78), în care cel care a faultat a fost același jucători. La primul, Răzvan Prodan l-a doborât pe Bădăuță, iar la al doilea, fiul regretatului Didi Prodan l-a faultat pe Dragu.

La finalul partidei desfășurate duminică, Marius Baciu a pus eșecul de la Severin pe seama oboselii acumulate în meciul cu Rapid, din turul 3 al Cupei României. Managerul general al clubului bucureștean a uitat poate că Viitorul Pandurii a avut și ea meci la mijlocul săptămânii în Cupă, când a fost nevoită să joace 120 de minute și să execute lovituri de departajare în încercarea de a se califica în faza superioară, însă a cedat în fața echipei de Liga 3 U Craiova 1948 SA.

„Nu am mai avut limpezimea și prospețimea necesară. Nu am putut să punem presiune pe adversari. Veneam după un meci susținut miercuri în Cupă, cu Rapid, care a fost foarte solicitant, iar noi nu am avem lot pentru două echipe. Nu am făcut un meci bun la Severin, dar trebuie să mergem mai departe. Obiectivul nostru este să creștem tineri și să formăm o echipa care să dezvolte un fotbal plăcut”, a declarat Baciu.

După rezultatul de la malul Dunării, Daco-Getica a coborât pe locul 13, cu 6 puncte, în timp ce Viitorul Pandurii a urcat pe 9, cu 7 puncte.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

Pe aceeași temă