„Marinarii” au intrat în vacanță. Ianis Zicu le-a făcut program individual de pregătire, a stabilit data reunirii și unde se merge în cantonamentul de iarnă

Marius ANGHEL 09 Dec. 2019, 18:28 Campionat

Spre deosebire de unele echipe care își țin jucătorii la antrenamente și această săptămână, de exemplu liderul UTA, la Farul, antrenorul Ianis Zicu a decis să se intre în vacanță imediat după jocul de sâmbătă cu Dunărea Călărași (scor 1-1), ultimul programat în acest an. Zicu a stabilit data reunirii și planul pentru pregătirea de iarnă.

După remiza de la Călărași, fiecare jucător din lotul echipei constănțene a primit o fișă individualizată de pregătire, cu programul pe care trebuie să-l respecte în perioada de pauză competițională, astfel încât să se prezinte în parametri fizici normali la finalul vacanței, a anunțat, luni, Farul pe site-ul oficial.

Reunirea pe 13 ianuarie, trei săptămâni de pregătire la Constanța și apoi două în Antalya

Reunirea lotului pentru reluarea pregătirilor este programată pentru 13 ianuarie, când va fi efectuată vizita medicală. Timp de trei săptămâni, până pe 1 februarie, jucătorii Farului se vor antrena la Constanța. În această perioadă, vor disputa și trei partide de verificare, nestabilite încă, în compania unor echipe din ligile inferioare din județ.

Apoi, pe 2 februarie, este programată plecarea într-un stagiu de pregătire centralizată în Turcia, în stațiunea Lara / Antalya unde constănțenii se vor antrena până pe 15 februarie. Farul va susține patru meciuri amicale în această perioadă de două săptămâni.

„Ne dorim să asigurăm condiții de pregătire foarte bune și să efectuăm un ciclu de pregătire complet, mai ales că în vară am început antrenamentele destul de târziu. Am ales Antalya pentru că acolo beneficiem de terenuri bune de antrenament, vremea este bună și găsim formații puternice pentru partidele de verificare. Suntem în discuții pentru perfectarea amicalelor din Turcia, printre adversarii deja stabiliți fiind echipe din Bulgaria și Coreea de Sud”, a declarat managerul clubului Farul, Tiberiu Curt, despre perioada de pregătire.

În vară, Farul s-a pregătit la Constanța și la Poiana Brașov.

Farul a încheiat prima parte a sezonului pe locul 9 în Liga 2, cu 29 de puncte acumulate în 21 de etape. Campionatul se va relua la finalul lunii februarie 2020.

Foto: FC Farul Constanța

Marius ANGHEL 09 Dec. 2019, 18:28 Campionat
Pe aceeași temă