Marin Dragnea: „Mă așteptam la acest parcurs pentru că avem un lot bun”

Marius ANGHEL 30 Sep. 2013, 15:15 Campionat
Marin Dragnea:**

ACS Berceni traversează un început foarte bun de sezon, la doar câteva luni după ce a reușit să promoveze din eșalonul inferior. Ilfovenii au încurcat Rapidul (1-1 pe teren propriu) și au câștigat celelalte două partide disputate în Liga a 2-a.

Duminică, formația pregătită de Marin Dragnea a învins atât ploaia, cât și pe Dunărea Galați (scor 3-2) și a ajuns până pe locul 4 al Seriei I, cu două jocuri mai puțin disputate decât liderul FC Clinceni. După încheierea meciului cu trupa gălățeană, tehnicianul lui ACS Berceni a vorbit în exclusivitate pentru Liga2.ro

– Cât de mult a contat în obținerea acestui succes faptul că ați odihnit mai mulți titulari pentru partida de Cupă cu Astra?
– A fost o decizie bună, am încercat să folosesc jucători care au evoluat mai puțin sau chiar deloc. Lotul ne permite acest lucru.

– V-ați fi așteptat la un start atât de bun, fără înfrângere în primele etape din Liga a 2-a? Totuși sunteți antrenorul unei echipe nou-promovate.
– Pe noi nu ne surprind aceste rezultate pentru că avem jucători cu experiență, dar și tineri de perspectivă. Am creat o simbioză foarte bună între cele două grupuri.

– V-a ajutat mult și eliminarea jucătorului de la Dunărea (n.r. – Istrate în minutul 37) în obținerea victoriei.
– A fost un moment important, dar uneori după o eliminare, echipa se concentrează mai bine, lucru care s-a întâmplat și acum. Pe fondul relaxării jucătorilor mei, care au considerat că meciul este deja câștigat.

– V-ați temut că ați putea să scăpați Victoria chiar dacă la pauză aveați un avantaj de două goluri pe tabelă și un om în plus pe teren?
– A trebuit să stau cu gura pe ei pe finalul meciului. Este inevitabil să apară momente de relaxare, dar în general sunt mulțumit de atitudinea și determinarea arătată. Nu am avut emoții, am mai avut și alte ocazii în repriza a doua, dar tot ce contează acum e că am câștigat. Îi felicit pe jucători pentru modul în care s-au prezentat.

Articol scris de Gabriel MORARIU
 

Marius ANGHEL 30 Sep. 2013, 15:15 Campionat
Pe aceeași temă