Marcu: „Am avut noroc și cu portarul Stoicescu”

Adrian Soare, Marius ANGHEL 15 Sep. 2014, 14:15 Campionat
Marcu:**

După meciul de sâmbătă, din etapa a treia, cu FC Voluntari, scor 1-0, căpitanul Gloriei Buzău, Georgian Marcu, a declarat că victoria obținută este una care contează foarte mult pentru moralul echipei sale. Asta, ținând cont și de faptul că gruparea din Crâng venea după două înfrângeri consecutive din campionat și cupă.

Mijlocașul buzoian a recunoscut însă că Gloria a câștigat cu noroc cele trei puncte, iar intervențiile lui Stoicescu au dat încredere echipei. ,,Era esențial să câștigăm acasă și s-a văzut că am învățat ceva din meciul de cupă cu Brăila. Trebuie să recunoaștem că am avut noroc și cu Stoicescu, acesta apărând bine ceea ce ne-a dat încredere. Chiar dacă am făcut o primă repriză mai proastă, la pauză ne-am mobilizat, iar atitudinea, pragmatismul și nu în ultimul rând execuția lui Răduca ne-au adus trei puncte foarte importante. După cum s-a jucat, era clar că echipa care înscria prima câștiga”, a concluzionat Georgian Marcu.

Gloria Buzău a câștigat la limită (1-0) partida disputată sâmbătă pe teren propriu cu FC Voluntari în cadrul etapei a 3-a din campionatul ligii secunde.

Articol și foto de Adi SOARE

Adrian Soare, Marius ANGHEL 15 Sep. 2014, 14:15 Campionat
Pe aceeași temă